Imię:Filip Dokładny nick w grze: positiver2207 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:5 godz,survival Data urodzenia:2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2012 v.1.6 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2 miesiące temu Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: nic,serwer jest bardzo fajny Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:kickowanie ludzi więcej nie wiem staram się nauczć na pamięć Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: ponieważ uważam,że nadaje się na dobrego pomocnika jestem spokojny i potrafie rawiązać każdy problem W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyostaram się upomnieć i uprzedzić graczy którzy mająkonflikt a jak nie podziała dam kick z powodem ogarnij się Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak chodzę na koło społecznościowe 4 lata Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.jestem spokojny,mam dobry refleks.staram się zrozumieć drugą osobę.mówie w sposób aby inni mnie zrozumieli.jak jestem zdenerwowany nie okazuje tego i nie pokazuje tego na innych.jestem donbrym logikiem.liderem oraz główkowiczem Określ swoją dyspozycyjność:jestem dyspozycyjny często i cały czas patrze na czat Umotywowanie podania:staram się o rolę pomocnika ponieważ mam cel na tym serwerze oprócz samej zabawy...ale o zabawe tu chodzi czyż nie?