Dokładny nick w grze: Przems898 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:tyle ile czeba Ile masz lat: 13 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Jak długo grasz w Minecraft: 14 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 1 rok Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: 1 raz za skomplikowane mechanizmy na creative Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: 1 raz zastępowałem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): nie ale się szybko uczę Dlaczego Ty:lubię pomagać Opisz siebie w kilku długich zdaniach: po za komputerem robię Trening moje chobby to Parkour
Jestem stanowczo na NIE 1.Wogóle nie opisałeś siebie ... 2.Nigdy nie pełniłeś podobnej funkcji 3.Miałeś bana 4.Grasz 14 lat w minecraft a masz tylko 13 lat xd. 5.Wszystko się nie zgadza - ośmieszasz się trochę ale to nie mój problem ....
To jest jakiś żart mam rozumieć? Nawet nie będę się bezsensownie rozpisywać, dlaczego jestem na N I E bo to nie ma najmniejszego sensu, tylko utrata czasu.
Jestem na nie. -Wiek -Brak znajomości komend -Nie napisałeś ile możesz dać czasu serwerowi dokładnie -Nie napisałeś nic o sobie i nie rozwinąłeś punktu ,,Dlaczego ty'' -Kłamstwo- Mam 13 lat i gram w minecraft 14 lat. Tyle z mojej strony