Dokładny nick w grze: RacuchH Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Cały wolny czas a jest to 4-8 godz. Ile masz lat: Mam 15 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Survival. Jak długo grasz w Minecraft: Od 2009, miałem wtedy 9 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Krótko, zaledwie 5 dni, ale spokojnie. Potrafię to wynagrodzić. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, niestety nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, co najmniej 4 razy. 2 razy adm, 1 raz mod, 1 raz H@. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Z nieznanych mi źródeł wiem, iż ma komendę /kick. Dlaczego Ty: Ponieważ gram w Minecrafta dobrych 6 lat, znam wszystkie komendy na pamięć, a krótką grę mogę wynagrodzić miłym zachowaniem Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam 15 lat, krótko gram na tym serwerze, co wynagrodzę jeżeli zaakceptujecie moją aplikację. Dobrze się zachowuję, staram się być sprawiedliwy. Nie popełniam żadnych błędów ortograficznych. Byłem H@ na sieci serwerów alpha i beta VenusCraft i adminem na wielu innych. Było ich jeszcze min. 3. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Na tą chwilę nie. Wymień kilku członków ekipy: Phantom_Screw (<3), Blavck(<3), Astar (<3). Jakie obowiązki ma Pomocnik: Musi pomagać moderatorom w 'uspokojeniu' zamieszania na czacie, zgłaszać KAŻDY bug/błąd/usterkę V-Adminowi/Adminowi, pomóc rozwiązać problem gracza, uczestniczyć w życiu zarówno na forum jak i w grze oraz musi wykonywać czynności wskazane przez V-Admina lub Admina.
@up Konta nie zrobiłem pod podanie, lecz daltego, że "kocham serwer", a pomyślałem sobie, żeby zrobić podanie.
Jestem na nie. Spróbuj złożyć podanie za miesiąc, jak już dasz się poznać graczom, poudzielaj się na forum itd. Powodzenia!
Po zastanowieniu zmieniam zdanie na Małe NIE lecz życzę ci powodzenia za miesiąc. Najpierw poznaj tutaj graczy oraz staraj się pomagać graczom trzymam za ciebie kciuki.