Imię : Kuba Dokładny nick w grze: RDEngineer Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam bardzo często , Pare godzin dziennie. Najczęściej na tym serwerze. Data urodzenia: 29.03.2002r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gram Około 4 lata w minecraft od wersji bodajże 1.3 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram Od Tygodnia , ale czuję że okres grania na tym serwerze znacznie się przedłuży. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Niestety nie , lecz pomagałem nowym graczom bez rangi Pomocnik/Mod Lecz posiadałem wielokrotnie rangę Vip/Svip . Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym na serwerze nie było żadnych cheaterów , dopilnowałbym tego. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Z tego co wiem , pomocnik Posiada (chyba) komendę /tp , /mute /kick oraz wyróżniający się nick. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym wprowadzić więcej łądu i porządku , bez kłotni na chacie oraz bez Oszustw. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Szczerą rozmową oraz znalezieniem początku kłótni i rozwiązanie go. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak jestem bardzo Pomocny , wręcz za miły szybko zawiązuje kontakty. Opisz swoją osobę: Nazywam Się Kuba , w marcu 29 kończe 14 lat. Uczęszczam Do Gimnazjum. Po Gimnazjum zamierzam wybrać się do technikum a następnie zostać Tłumaczem J. Angielskiego.Jestem Kreatywną , miłą , szczerą osobą. Podchodze łagodnie do problemów. Jak wymieniłem wyżej szybko zawiązuje kontakty. Ranga Pomocnik bardzo by podniosła u mnie moją "wartościowość" Określ swoją dyspozycyjność: Pojawiam sie na serwerze bardzo często , wręcz codziennie siedząc po 3-6 h. Umotywowanie Podania: Ład i porządek na serwerze musi być. A by tego poziomu dotrzymać serwer musi dysponować wybranymi ludźmi , a ja właśnie do takich ludzi chciałbym dołączyć.
Coś mi się wydaję, że tydzień to jest stanowczo za mało, aby można było poznać czy sobie poradzisz. To jest na pewno za mało, aby nauczyć się podstaw. Pomocnik nie ma komendy /tp. Te błędy są normalne jak na osobę o tak krótkim stażu. Musisz się jeszcze wiele nauczyć, ale to szybko przyjdzie jeżeli pograsz dłużej. Na dzień dzisiejszy jestem na NIE, ale jak każdy masz szanse. Jeżeli chcesz się jeszcze czegoś dowiedzieć to śmiało pytaj na /msg lub tutaj na pw
Tydzień grania na serwerze jest zdecydowanie za krótkim okresem abyś dostał pomocnika, widzę cię na serwerze, pomagasz, zbyt krótkie podanie oraz niektóre pytania są poprzekręcane. Jestem na NIE
Kłamstwo ma krótkie nogi. Podanie napisane szybko; za szybko. Jest dużo błędów składniowych i ortograficznych.
Zdania na TAK: Ładne podanie, Wiek odpowiedni, Długo grasz w Minecrafta, Nie byłeś karany, Zdania na NIE: Grasz tutaj tylko 7dni, Nie udzielasz się na forum oraz w grze, Dodatkowe zdania: Moim zadaniem pokaż że jesteś wartościowy oraz dobrym graczem, pomagaj graczom oraz rangom wyższym. Pograj max. 2 miesiące lub 1 miesiąc i spróbuj napisać podanie. To nie oto chodzi tylko jaką jesteś osobą. Zostanę na NIE, Jak pokażesz siebie jaki jesteś. To tyle Pozdrawiam.
Twoje Chęci nic nie zmienią. Nie dopilnujesz aby cheaterzy poprzestali używać różnych huzuni itp. To prawie nie wykonalne. Bo jakiś cwaniaczek właśnie będzie np: naciągał innych żeby pobierali cheaty (oczywiście to tylko Przykład). Tak samo ze Spamem, Oszustami. Po prostu jest ich za dużo. Jestem na NIE P.S. Tydzień czasu to za mało.
Twoje Chęci nic nie zmienią. Nie dopilnujesz aby cheaterzy poprzestali używać różnych huzuni itp. To prawie nie wykonalne. Bo jakiś cwaniaczek właśnie będzie np: naciągał innych żeby pobierali cheaty (oczywiście to tylko Przykład). Tak samo ze Spamem, Oszustami. Po prostu jest ich za dużo. Jestem na NIE P.S. Tydzień czasu to za mało.