Imię:Kacper Dokładny nick w grze:Shadow406 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejd 2 do 5 godzin Data urodzenia:26.06.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2010 rok 1.4 wyżej Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: miesiąc temu Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: kilka kicków i nic więcej! Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Moderator i Admin Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: zachowanie ludzi Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: dawanie kicków i mutów, pomaganie moderatorą na chacie! Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bo lubię W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:mutami i kickami Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak Opisz swoją osobę: jestem kreatywny. mądry, sprawiedliwy, odpowiedzialny i miły Określ swoją dyspozycyjność: będę aktyny Umotywowanie podania: pozdro
Podanie bardzo krótkie. Masa błędów. Podanie niekompletne, brak odpowiedzi na pytanie: Nie widuję Cie na serwerze. Tym bardziej nie widzę żebyś pomagał. Zero aktywności na forum. Mało tych obowiązków Jakieś żarty? Miało być minimum pięć zdań. Krótki staż Zdania zaczynamy z wielkiej litery. Chyba nie zrozumiałeś ostatniego punktu. (?) Jestem na NIE
Podszedłeś do tego tematu z żartem, co świadczy o twej niekompetencji i nieodpowiedzialności, tak więc ja jestem na Nie.
Wszystko się zlewa, podanie nie estetyczne. Krótko grasz na CA, nie znasz uprawnień i obowiązków Pomocnika. Chcesz zostać Pomocnikiem, bo lubisz? Ale co lubisz? Ostatecznie: ❌ NIE