MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Sizimon

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Sizimon, 2 Styczeń 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sizimon

Sizimon Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: Sizimon
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Na Weekendy prawie zawsze a w ciągu tygodnia mniej więcej 3 godziny (codziennie).
    Ile masz lat: 20, 17 Maja - 21
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Póki co to na Survivalu ale jako pomocnik będzie to zrównoważone.
    Jak długo grasz w Minecraft: W MC gram praktycznie od początku, mam Konto alpha .
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Nie gram długo bo zacząłem 01.01. 2015 :) Ale bardzo mi się spodobał i wiem ze zostanę tutaj w miarę możliwości na dłużej
    Czy miałeś kiedyś tu bana: Oczywiście ze nie, i nie mam zamiaru kiedykolwiek go dostać
    Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze: Bylem współwłaścicielem serwerowni, posiadaliśmy serwery Creative, Freebuild/Survival i Skyblock
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Z tego co wyczytałem jest to komenda /kick <nick> służy do wyrzucenia graczy którzy zachowują się nagannie
    Dlaczego Ty: Jestem Dojrzałą znającym się na Minecrafcie osoba która lubi i potrafi pomoc innym graczom i robię to z uśmiechem na twarzy gdyż lubię uszczęśliwiać innych ludzi, wiem brzmi to oklepanie ale tylko w ten sposób potrafię to opisać.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Wiec tak, jestem Szymon mam 20 lat mieszkam za granicami Polski w mieście o nazwie Wuppertal, i tam skończyłem Szkole i zacząłem pracować. Jestem osoba bardzo wyrozumiałą i cierpliwa ale tez nie dam się obrażać. Jestem tez osoba która (na moim serwerze) wyznawała/wyznaje zasadę Lepszy jest Admin który zachowuje się jak gracz niż gracz który wywyższa się jako Admin. Jestem do tego osoba bardzo wyluzowana i (nie tylko moim zdaniem) zabawna, wiec nudno ze mną nie będzie.
    Staram się tez aby wszystkim było dobrze dlatego uważam ze będzie to serwer idealny dla mnie
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Póki co jest jeden problem z Działką który został od razu naświetlony ViceAdministratorowi MrAstar
    Wymień kilku członków ekipy: Zdążyłem poznać MrAstar (rozmawiał ze mną na ts'ie) oczywiście bardzo ważna osoba XInfiniterX i oprócz nich poznałem jeszcze pat277 i Marcinek7 mam nadzieje ze już niedługo poznam resztę zespołu
    Jakie obowiązki ma Pomocnik: jak sama nazwa wskazuje ma Pomagać, wiec Pomoc graczom i Administracji i oczywiście przyczyniać się do rozwoju serwera czyli np. zgłaszać usterki i błędy serwera do Administracji

Dodam jeszcze od Siebie ze starałem się przy tym podaniu napisać wszystkie istotne rzeczy i mam nadzieje ze nawet przy moim krótkim stażu na CraftApple dostane szanse i możliwość wykazania się jako Pomocnik
    Pozdrawiam Sizimon

Reklama
  2. wymiatacz23

wymiatacz23 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Świetne podanie!Jestem zdecydowanie na tak,miałem przyjemność rozmawiać z Sizimon'em i jest to bardzo sympatyczny i otwarty człowiek.Nawet gracze z krótkim stażem zasługują na szanse. Podsumowując jestem na tak! :D

3. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    T-A-K !!
    Powody wymienił wymiatacz23.
    Pozdrawiam pat277 !

4. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589