Imię: Mateusz Dokładny nick w grze: Smajli Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Poświęcam tyle czasu na ile mam ochotę (uroki życia studenckiego), Jedynie na jakim serverze gram to na "craftapple". Data urodzenia: 30.04.1996 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Od jednej z początkowych wersji. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Od niedawna. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy ^^ Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Server jest udany więc zmiany to jedynie detale które pojawią się z czasem Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomoc moderatorom, aktywność, informacje o błedach gry (servera) do glownej administracji albo vip, pomoc graczom i oczywiście dyspozycyjność Z tego co jeszcze pamiętam to mute i kick. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ lubie panować nad porządkiem i kulturą gry W skład oczywiście wchodzi pomoc i współpraca. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: W pierwszym stopniu polecam kulturalną rozmowę, później w przypadku braku współpracy drastyczniejsze metody ^^. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak najbardziej. Opisz swoją osobę: Uhhhh. Mam na imię Mateusz bo tak mi dano je przez Mamusię prawie 21 lat temu . Uwielbiam czytać książki i oglądać Anime xD. W wolnych chwilach zajmuję się sprawdzaniem i zwiększaniem zabezpieczeń sieci internetowych. Studiuję Fizjoterapię i psychologię (takie tam ambitne plany na przyszłość). O uwielbieniu grania na komputerze to nawet nie wspomnę. Gram też w LoLa, CS:GO, Overwatch i Rocket league. Posiadam bardzo dobre doświadczenie administracyjne, ponieważ byłem adminem w wielu grach Tworzę dużo modów do CS:GO. Określ swoją dyspozycyjność: Bardzo duża dyspozycyjność. Jak trzeba to nawet kilka h dziennie. Umotywowanie podania: Mam dość dużo czasu i po za nauką przesiaduję na komputerze więc myślę że przydał bym się jako dodatkowa pomoc Gry stają się o wiele przyjemniejsze gdy jest kultura i zerowa ilość cheaterów. Myślę że dość ładnie napisałem to podanie ;D
1 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Poświęcam tyle czasu na ile mam ochotę biggrin (uroki życia studenckiego), Jedynie na jakim serverze gram to na "craftapple". Chodzi o SV sky block lub creative Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Od jednej z początkowych wersji. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Od niedawna. DATY!!!!! Nigdy Cię nie widziałem na serwie N-I-E ( nie ) Ps jak się cytat robi?
kapi <quote> ... </quote> bądź <quote=nick> ... </quote> tylko w kwadratowych nawiasach. Co do podania pisane jest na szybko i niestarannie, spróbuj za miesiąc przykładając się troszeczkę bardziej, konkretnie i dokładnie odpowiadając na pytania.