Dokładny nick w grze: Szymon3 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Od 2 do 4 godzin Ile masz lat:14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Na Trybie Survival Jak długo grasz w Minecraft:Około 4 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 1 Cały rok Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak za reklame innego serwa. którego nie znam napisałem coś i dostałem bana permanentnego ale po 1 dniu mnie odbanowali. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem funkcje Admina H@ Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick (nick) Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc ekipie a także Administracji Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Janek mieszkam w Polsce moja mam jest prawniczka a tata budowlańcem Moja babcia to Karola. Jestem niskiego wzrostu, i interesuje się sportem, gram w drużynie piłkarskiej. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Wymień kilku członków ekipy: [Mod] Marcinek7 , [Mod] Sune1984 , [Admionistratorka] xXSoniaXx Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)