MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie]TheJockerek

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by TheJockerek, 12 January 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheJockerek

TheJockerek Użytkownik

Imię: Mam na imię Filip

Dokładny nick w grze :Na serwerze gram obecnie pod Nickiem TheJockerek

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie gram tak około od 2h do 3h. Na chwilę obecną gram tylko na survivalu (mój ulubiony tryb) ,ponieważ rozpoczynam przygodę podobną jak na poprzedniej edycji ,lecz będę grał na wszystkich trybach, ponieważ wszystkie tryby tego serwera są świetne.

Data urodzenia: Urodziłem się 13.12.2002

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecraft'a gram od 2010r. lecz nie jestem wstanie przypomnieć sobie wersji od ,której zacząłem grać w minecraft'a

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na serwerze Craftapple grałem już kiedyś pod tym lub podobnym Nickiem(stara i trochę obecnej edycji) ,lecz reaktywowałem konto 12.01.2018r.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie byłem karany na serwerze jak i na forum serwera.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Obecnie nie posiadam rangi premium

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Serwer craftapple moim zdaniem jest tak rozwinięty ,że na chwile obecną nić nie trzeba dodawać.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    OBOWIĄZKI POMOCNIKA:

• Pomagać Ekipie serwera w ogarnianiu czatu..
    • Pomagać graczom serwera w problemach oraz odpowiadać na ich pytania
    • Być aktywnym graczem serwera oraz angażować się w jego rozwój
    • Jeśli postanowisz ukarać osobie zbierz dowody na jej złe postępowanie
    • Zgłaszać wszystkie problemy/usterki/bugi występujące na serwerze i zgłaszać je do administracji
    • Być dyspozycyjnym jak najczęściej (wykonywać zadania wyznaczone przez moda, ViceAdministratora

Komendy Pomocnika:

• /kick <nick gracza> <powód> - wyrzuca gracza z serwera
    • /tempmute <nick gracza> <jednostka czasowa> <powód> . - tymczasowo wycisza gracza w każdej sieci serwera
    • /tempban <nick gracza> <jednostka czasowa> <powód> - tymczasowo banuje gracza na każdej sieci serwera
    • /unmute <nick> - zdejmuje kare (kara wyciszenia na chacie)

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ zależy mi na tym, aby na serwerze panowała miła atmosfera oraz harmonia.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: W przypadku konfliktu pomiędzy graczami serwera starałbym dojść do tego co jest przyczyną konfliktu, a później kto spowodował kłótnie. Jeśli to nie poskutkuje to poproszę o przeniesienie wiadomości na PW.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam umiejętność współpracy z innym.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Filip. Pochodzę z województwa Wielkopolskiego dokładnie z okolic Kalisza. Interesuję się muzyką ,którą
    staram rozwijać między innymi śpiewam w chórze kościelnym jak i szkolnym. Angażuję się w różne akcje charytatywne, ponieważ mogę pomóc osobie niepełno sprawnej np. biegnąc w biegu na kilometr - każdy zasługuje przecież na pomoc. Oczywiście w moim życiu znajduje czas na naukę - moje wyniki w szkole są bardzo dobre. W tym całym moim zabieganym życiu znajduje czas na przy i rodzinę.Oprócz muzyki interesuje się grami to moich ulubionych, należą: Minecraft,Pokemony i inne. Wróćmy do pokemonów od dziecka uwielbiałem odcinki anime pokemon, ponieważ interesowały mnie przygody tytułowego "Ash" no i jak widać zamiłowanie do pokemonów zostało aż do dziś.Tak czy siak w życiu każdego człowieka rodzina jest najważniejsza.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W tej grze podoba mi się to, że każdy może w niej rozwijać swoją kreatywność oraz gracz z znajomymi na trybie wieloosobowym.

Określ swoją dyspozycyjność: Najczęściej online jestem w dni wolne, lecz oczywiście chociaż na chwile jestem na serwerze w dni robocze. W dni wolne gram w godzinach tak około 13-15 17-19 i inne.

Umotywowanie podania: Chcę aby na serwerze panowała miła atmosfera oraz żeby każdy gracz na serwerze czuł się tu dobrze.

Dziękuje za przeczytanie.
    Miłej gry

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Burak Burak x 1
    • List
    #1 TheJockerek, 12 January 2018
    Last edited: 12 January 2018
    Reklama
  2. maksiu07

maksiu07 Siemanko

Ok a więc tak.
    +
    długo w Minecraft grasz
    -

nie jesteś aktywny na forum gdyż dołączyłeś dziś
    ponoć grałeś kiedyś na tym serwerze lecz cię nie widuję
    według mnie nie wygląda przekonująco twoje złagodzenie konfliktu
    trochę bardziej mogłeś się rozpisać o sobie

A więc jednak po decyzji jestem na NIE

#2 maksiu07, 12 January 2018
  3. XDiler

XDiler Użytkownik

Witaj

+
    Estetyczne podanie
    -
    Dzisiaj założyłeś konto na forum
    Nie kojarze ani tego nicku, ani tego abyś pomagał

Jeszcze mała uwaga - mogłeś podać stary nick.

Teraz na NIE, ale mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł napisać TAK

20664143_357273941376691_9116497053292656605_n.jpg

4. Szoli

Szoli Policja $$$

Wszytsko było by piękne, lecz nie kojarzę Twojego Nicku na serwerze. Założyłeś dziś konto na Forum i dlatego też jest minus. Myślę, że za miesiąc będzie wszytsko OKEJ. Powodzenia

5. TheJockerek

TheJockerek Użytkownik

Hej wnioskując po komentarzach wiem ,że się nie dostane wiec ... thx za przeczytanie

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  6. Szoli

Szoli Policja $$$

Jeszcze nie rezygnuj :) Życzę powodzonka

7. GallusXD

GallusXD Kozak

Dostałem RAKA oglądając te podanie, zgapione odemnie.

Reklama
  8. TheJockerek

TheJockerek Użytkownik

GallusXd wcale ,że nie podanie napisałem sam i pisałem długo więc ... nie jestem taki ja lubię pisać podania.

9. JumiToJa

JumiToJa Użytkownik

Podanie w miare ladne pod wzgledem wizualnym, aczkolwiek tekst masakryczny. Cala masa powtorzen, bledow jezykowych jak i interpunkcyjnych. Skladnia zdan na poziomie przedszkolaka. Podanie ma byc konkretne, aczkolwiek ciekawie ubrane w slowa, tematy powinny byc wyczerpane doszczetnie - u Ciebie brakuje tych wszystkich trzech rzeczy. Obowiazki i komendy Pomocnika skopiowane. Dyspozycyjnosc na smiesznie niskim poziomie.

Na forum jestes dopiero od dzisiaj, na serwerze nie widac Cie praktycznie wcale, wiec nawet nie jestem wstanie stwierdzic. czy jestes osoba nadajaca sie na pomocnika. W opisie swojej osoby rowniez nie raczyles o tym wspomniec. Badzmy szczerzy - co Administratora interesuje to, jakie masz stopnie, czy spiewasz w chorze albo czy bierzesz udzial w akcjach charytatywnych? Nic. Conajwyzej jako ciekawego czlowieka, ktory bedzie z Toba wspolpracowal moga interesowac go ow szczegoly. Jako Administratora interesuje go tylko Twoja osoba - Twoja umyslowosc, Twoje usposobienie, Twoj charakter, Twoje podejscie do zycia etc. Jedyne, co mozna wywnioskowac z Twojego podania na temat Twojej osoby, patrzac na skladnie zdan, zasob slownictwa etc. - w roku '02 na pewno sie nie urodziles.

Doczepie sie jeszcze do tego, ze Ash (swoja droga, z jakiej racji napisales ow imie w cudzyslowie?) postacia tytulowa nie jest. Jako rzekomy 15-latek nie odrozniasz postaci tytulowej od postaci glownej? Smiech na sali.

#9 JumiToJa, 12 January 2018
  10. TheJockerek

TheJockerek Użytkownik

Nie nabijajcie sobie postów :D

11. Krzysio 2.0

Krzysio 2.0 Użytkownik

TheJockerek słabo jest samemu nabijać posty pod swym podanie

Patrząc na twą aktywność po samym forum jestem na NIE

12. Feroxer1

Feroxer1 Użytkownik

1.Nie jesteś aktywny na forum.
    2.W punkcie ,,Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi'' jest za mało informacji.
    3.Przedstawione przez ciebie ,,rozbudowane zdania'' nie są rozbudowane.
    4.Nie widzę żebyś pomagał w jakikolwiek sposób graczom na trybie gry Survival.
    5.Na Forum zarejestrowałeś się dopiero dzisiaj.
    6.Wnioskuję też że nie napisałeś sam podania. (Porównałem Gramatykę w Podaniu i w Napisanych Przez Ciebie Komentarzach pod nim.)

Kandydat na pomocnika nie powinien popełniać tego typu błędów. :)

Spróbuj napisać nowe podanie za miesiąc. Przez ten czas pomagaj graczom, zapoznaj się z regulaminem, bądź aktywny zarówno na serwerze jak i na forum itd. :)

Życzę Ci Powodzenia. :)

Jestem Na Nie. :)

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • List
    #12 Feroxer1, 12 January 2018
    Last edited: 13 January 2018
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page