MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] ThunderBuddys

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Sinmiedo, 2 Kwiecień 2019.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    493
    Imię: Rafał
    Dokładny nick w grze: ThunderBuddys
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: CZAS: dni szkolne: 2-3 godzinki, weekendy: 6-8 godzin, w zależności od wolnego czasu.
    TRYBY: Survival, Vanilla.
    Data urodzenia: 03.01.2000r.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2013r, wersja: 1.5.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Regularnie gram od września 2014r., natomiast sam serwer znam od 2013r, kiedy to jeszcze był tylko jeden tryb, a mianowicie Survival.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak, otrzymałem kilkakrotnie bany, natomiast kilka razy zostałem zwyczajnie wrobiony lub zostało mi coś przypisane tylko i wyłącznie przez wcześniejsze kary. Oczywiście, żeby nie było - nie jestem święty, kilka razy dostałem bana za słuszne złamanie regulaminu. Jednakże uważam, iż pomimo nieciekawej przeszłości moje zachowanie obecnie jest diametralnie inne niż za czasów 5-7 edycji.
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Tak, posiadam stałą rangę PREMIUM.
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak, składałem.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Aktualnie najbardziej chciałbym wprowadzić NE na trybach, wrócić do czasów kiedy na survivalu była surowcowa, miliony, itp. Wprowadzić nowy tryb, np. Seablock. Dawniej bardzo dobrze się sprawdził. Myślę, że teraz też znalazłaby się grupka graczy co chciałaby sobie zbudować domek na wodzie. Przydałaby się osoba która zajmowałaby się stroną na FB. Jeżeli chodzi o tryb OCV - nie zmieniałbym nic. Gracze grają, są zadowoleni, nie ma po co im tego niszczyć.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    OBOWIĄZKI:

● Pilnowanie porządku na chacie publicznym,
    ● Karanie graczy za nieprzestrzeganie zasad kultury na chacie,
    ● Zgłaszanie błędów/bugów do Administracji,
    ● Pomaganie graczom w ich problemach, a także udzielanie odpowiedzi na ich pytania,
    ● Łagodzenie konfliktów między graczami, jeżeli ich spór przenosi się na chat publiczny,
    ● Uczestniczyć w różnorodnych dyskusjach na forum dot. serwera,
    ● Być dyspozycyjnym,

UPRAWNIENIA:
    ● /kick
    ● /tempmute
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Powiem szczerze, że dawniej bardzo chciałem zostać tym pomocnikiem, lecz później jakoś straciłem do tego chęci, zająłem się bardziej walkami, itp. Natomiast obecnie gram sobie spokojnie na Survivalu, czasem wpadnę na Vanillę i myślę, że moja wiedza jak i doświadczenie mogą pomóc niż zaszkodzić. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że wasza reakcja to zapewne wybuchnięcie śmiechem, ale co mi tam - "Kto nie próbuje ten nie pije szampana".
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Osobiście uważam, iż jeżeli na chacie dochodzi do jakieś kłótni powinno się od ręki dawać tym graczom mute, przynajmniej na 5 minut żeby mogli ochłonąć. NIE ZASZKODZI, A POMOŻE. Niekiedy mam przyjemność widzieć jak ktoś się kłóci na chacie, natomiast kiedy stara się ktoś ich uspokoić żaden z nich nie reaguje.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście, że tak.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Pochodzę z jednego z większych miast w województwie małopolskim, a mianowicie Krakowa. Aktualnie uczęszczam do Technikum Budowlanego i kształcę się w zawodzie Technik Budownictwa. W wolnych chwilach lubię słuchać muzyki, oglądać filmy lub pykać sobie na serwerze. Interesuje się głównie budownictwem, motoryzacją i Panią od wf. Jestem osobą towarzyską, otwartą na nowe znajomości, lubiącą wyzwania i przede wszystkim wytrwałą w dążeniu do celu.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Normalnie napisałbym, że nowez lecz boje się, że Three będzie zazdrosny. Nie no, a tak serio to najbardziej podoba mi się w tej grze połączenie możliwości kreatywnego budowania z biciem się z innymi graczami.
    Określ swoją dyspozycyjność: Dni szkolne: głównie godziny wieczorne 19-22. Weekendy: Jeżeli mam ochotę pograć w gierkę dłużej to gram. Chyba, że mi coś wypadnie to mnie nie ma.
    Umotywowanie podania: Niektórym pewnie się wydaje, że mnie znają dobrze, natomiast są to tylko ich własne przekonania. Normalnie jestem osobą opanowaną, cierpliwą, natomiast na serwerze nie zawsze to mogę pokazać, jednakże staram się panować nad sobą. Niektórzy mogą mieć do mnie jakieś uprzedzenia lub oceniać mnie na podstawie różnych stereotypów, natomiast jeżeli chcą to proszę bardzo. Każdy ma prawo wypowiedzieć własne zdanie.
    No cóż, jednym to podanie poprawi humor inni mogą popaść w histerię i zacząć mi walić głupki, ale mi to tam rybka.
    Przypominam, jeżeli ktoś ma jakiś problem do mnie to zapraszam na priv, a nie tworzyć szopkę na forum i pokazywać swój niski poziom.

• Lubię To x 3
    • Zabawne x 3
    • Przyjazny x 2
    • Burak x 2
    • Nie zgadzam się x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Lista
    #1 Sinmiedo, 2 Kwiecień 2019
    Ostatnio modyfikowano: 3 Kwiecień 2019
    Reklama
  2. KripuGaming

KripuGaming Użytkownik

Docenione treści:
    51
    Odnoga emperoru, praprzyczyna takich pism.

NIET.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  3. _Irbis_

_Irbis_ Użytkownik

Docenione treści:
    13
    Nie widziałam żebyś kiedykolwiek pomagał graczom i wątpię, że posiadasz jakąkolwiek umiejętność współpracy + twoja historia z banami też nie jest specjalnie przekonująca. ;)

Nie.

• Zabawne x 2
    • Lubię To x 1
    • Nie zgadzam się x 1
    • Przyjazny x 1
    • Użyteczne x 1
    • Burak x 1
    • Lista
  4. Slimsnoker

Slimsnoker Chłopiec

Docenione treści:
    102
    A ja będę na tak.
    BO szczerze mówiąc to wątpię aby była szansa na pomoc komuś, skoro nowych graczy na serwie jest mało, a jako że skład E&A jest teraz osłabiony to przyda się ktoś ogarnięty.

• Zabawne Zabawne x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  5. AngelKiller

AngelKiller Użytkownik

Docenione treści:
    70
    Malo nowych graczy? To chyba nie grasz na serwerze, kazdy kolega da koledze tak na podaniu nawet jezeli mial kilkanascie banow, zreszta jestem pewny ze bd oszukiwac administracje i Ekipa tak samo jak mnie i inne osoby, ON NIE POMAGA NAWET starszym graczom ktorzy sie pytaja np jak stworzyc to czy to.

• Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  6. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    493
    Nie widziałaś bo byłaś zajęta irytowaniem graczy swoimi tekstami na poziomie 4 klasy podstawówki.
    Co do umiejętności współpracy - nie znasz mnie praktycznie więc nie możesz tego jednoznacznie stwierdzić.
    Pozdrawiam cieplutko.

Rozumiem, że twoje życie legło w gruzach po tym jak otrzymałeś bana za działanie na szkodę serwera, lecz nie mieszaj mnie w swoje problemy.
    Uważam, iż sytuacja związana z twoim banem została już dawno zamknięta i nie ma co do niej wracać, więc skończ już robić z siebie ofiarę i oskarżać innych za swoją głupotę.
    Jeżeli chciałbym oszukiwać Administracje to bym cię nie zgłaszał.
    Pozdrawiam cieplutko.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
  7. AngelKiller

AngelKiller Użytkownik

Docenione treści:
    70
    Po glebszej analizie... uznalem ze nadajesz sie bynajmiej na okres probny. Nie pomagasz b. Duzo ale czasami pomozesz komus. Duzy problem to historia banow. Coz, sorki za up wiadomosci, emocje. Jestem na TAK. Czasami trzeba wybaczyc komus jego bledy i wziąść sie w garść i powiedziec prawde - Jezeli zdasz to zycze wytrwalosci. Jeszcze raz sorki za up

Reklama
  8. FakeAssExplod

FakeAssExplod uczestnik wojny o internet since 2016

Docenione treści:
    11

• Zabawne Zabawne x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Lista
  9. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Podanie odrzucone, zapraszam do tego działu ponownie za jakiś czas.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę