1. Nick:Albercik24. 2. Wiek:20. 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3:2,4 h. 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl:Tak. 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3:Od początku. 6. Czy miałeś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Byłem niemiły dla administracji. 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3:Miałem kilka prywatnych serwerów, umiem oczywiście tworzyć kanały, przenosić, kickować, banować, dawać rangi, znam bbcode (offtopująć - html, js i css też, ale na serwerze TSa raczej się nie przyda). 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak pełniłem podobne funkcje na wielu serwerach teamspeak. 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Jestem Albert. Ogólnie jestem pozytywną osobą, posiadam trochę doświadczenia "w internetach" - ukończyłem technikum informatyczne. Ogólnie jestem kulturalny, rzadko zdarza mi się klnąć (za wyjątkiem sytuacji kiedy ktoś porządnie mnie zdenerwuje).Grywam też w wiele mainstreamowych tytułów (csgo, lol, dota, etc). Ci, którzy mnie znają wiedzą, że potrafię zachować się stosownie do danej sytuacji. 10. Dlaczego Ty:Nudzi mi się i nie mam co robić. 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak:XInfiniterX,xXSoniaXx,Marcinek7. 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Pomagał bym wyższym rangom w ogarnianiu nieporządku. Zgłaszał bym wszelkie problemy/usterki/bugi do Administracji. Pomagał graczom w ich problemach, wyjaśniał działanie TeamSpeaka. Uczestniczył w życiu serwera/dyskusjach na forum. Był bym dyspozycyjnym (Wykonywał dodatkowe czynności, wskazane przez Administratora, Moderatora) Sprawdzał bym format oraz datę w opisie kanału. Sprawdzał bym opis i avatar użytkowników. 13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałem cały regulamin, zrozumiałem go i akceptuję jego postanowienia.
-Jesteś aktywny na serwerze/forum oraz TeamSpeak3 CraftApple, - Masz doświadczenie, - Ładne podanie, - Wiek odpowiedni - Znajomość serwerów Craftapple, - Pomocny, zawsze zwarty i gotowy do pomocy, - Miła i ogarnięta osoba, - Niestety, nie odczekałeś miesiąca (ale to szczegół) Jestem na TAK! Życzę powodzenia- pat277