Nick: Krystian981 Ile masz lat:16 Ile możesz spędzić czasu na serwerze TeamSpeak: 2-4 godziny dziennie Czy grasz na serwerach minecraft: Tak Jak długo już u nas jesteś: 1 rok może troszkę więcej z małą przerwą Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie miałem Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz BBCODE, opcje administrowania TeamSpeak3: Tak Dlaczego Ty: Lubie pomagać ludziom a fajnie jest z nimi pogadać i tego typu rzeczy mówię poprawnie nie mam problemów z wymową Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Krystian.Mam 16 lat niedawno je skończyłem, mieszkam w Krakowie.Kraków jest bardzo pięknym miastem bardzo lubię po nim chodzić.Moim hobby jest oprócz grania na komputerze sport i strzelnictwo posiadam nawet swój pistolet trzelbę jednolufową jak ktoś wie to na pewno się domyśla o jaką chodzi.Wracając do sportu uprawiam piłkę ręczną i siatkówkę. Wymień administrację serwera TeamSpeak: SprytnyTroll i adsone Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Pomagać wyższym rangom w ogarnianiu Pomagać graczom w ich problemach Być dyspozycyjnym Uczestniczyć w życiu serwera -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- Zostałęm na ts nie zwerfikowany bo gadałem pod innym nickiem
Na NIE. Twoje zdania ciężko się czyta, mógłbyś je bardziej dopracować. Na pierwsze 8 punktów we wzorze odpowiedziałeś 1 lub 2 wyrazami. Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić Ciebie w ekipie TS3 oraz jako przykład dla innych.
"Zostałęm na ts nie zwerfikowany bo gadałem pod innym nickiem" Nick nic nie ma do tego. Jak jesteś zweryfikowany to masz ikonki. Na innym nicku tez będziesz miał ikonki, a jak nie jesteś to nie czyli z tego co napisałeś, wnioskuje, że nie jesteś zarejestrowany czyli kłamstwo Na NIE
Interpunkcja i składnia zdań kompletnie mi się nie podoba. Podanie odrzucone, nie spotkałem Cię na ts.