MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie TS3] LikeThatBoss

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika LikeThatBoss, 23 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Nick: LikeThatBoss
    2. Wiek: Aktualnie ukończyłem 13 lat
    3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3 ~4 godziny dziennie
    4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Na serwerach CraftApple gram już 1,5 roku
    5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Z serwera Ts3 CraftApple zacząłem korzystać już ~8 miesięcy temu
    6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Ani na serwerach MC, ani na serwerze Ts3 nigdy nie dostałem bana
    7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Owszem, zapoznałem się z tymi opcjami
    8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Owszem, pełniłem ową funkcję na serwerach Ts3 moich kolegów, oraz na Ts3 Craftapple, niestety musiałem z niej zrezygnować, ze względu na awarię komputera
    9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Krzysiek, na codzień interesuje mnie lotnictwo. Kocham dalekie podróże, w których dane mi jest uczestniczyć :) . Staram się do wszystkiego podchodzić z "dystansem". Wolny czas spędzam siedząc na Ts3, słuchając muzyki lub po prostu grając w Minecrafta.
    10. Dlaczego Ty: Mam doświadczenie za równo w kontakcie z ludźmi, jak i mam cierpliwość. Staram się wczuć w potrzebującego pomoc i jak najlepiej mu wszystko objaśnić.
    11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: Administratorami Ts3 serwerów CraftApple są: Marcinek7, oraz xXSoniaXx
    12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Wchodziłbym na kanał pomocy, gdy tylko ktoś wejdzie, sprawdzałbym format dat w opisach kanałów i byłbym dyspozycyjny.
    13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałem regulamin, zrozumiałem jego postanowienia, wprowadzone dnia 31.01.2016r.

Reklama
  2. MsKornel

MsKornel Gość

3. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Hmm
    Plusy:
    - Ładne, staranne podanie,
    - Masz doświadczenie,
    - Miałeś Pomocnika na serwerze MC,
    - Twoje zachowanie jest godne Pomocnika Ts3,
    - Nie miałeś bana.

Minusy:
    - Mało Cie widuję na Ts3,
    - Mało obowiązków Pomocnika wypisałeś.

NEUTRAL:
    - Krótki opis Siebie

Wychodzi na to, że najwięcej jest (+), więc jestem na TAAAAK!

4. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Niestety chyba tylko raz widziałem Cię na teamspeaku.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę