1. Nick: LikeThatBoss 2. Wiek: Aktualnie ukończyłem 13 lat 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3 ~4 godziny dziennie 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Na serwerach CraftApple gram już 1,5 roku 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Z serwera Ts3 CraftApple zacząłem korzystać już ~8 miesięcy temu 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Ani na serwerach MC, ani na serwerze Ts3 nigdy nie dostałem bana 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Owszem, zapoznałem się z tymi opcjami 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Owszem, pełniłem ową funkcję na serwerach Ts3 moich kolegów, oraz na Ts3 Craftapple, niestety musiałem z niej zrezygnować, ze względu na awarię komputera 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Krzysiek, na codzień interesuje mnie lotnictwo. Kocham dalekie podróże, w których dane mi jest uczestniczyć . Staram się do wszystkiego podchodzić z "dystansem". Wolny czas spędzam siedząc na Ts3, słuchając muzyki lub po prostu grając w Minecrafta. 10. Dlaczego Ty: Mam doświadczenie za równo w kontakcie z ludźmi, jak i mam cierpliwość. Staram się wczuć w potrzebującego pomoc i jak najlepiej mu wszystko objaśnić. 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: Administratorami Ts3 serwerów CraftApple są: Marcinek7, oraz xXSoniaXx 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Wchodziłbym na kanał pomocy, gdy tylko ktoś wejdzie, sprawdzałbym format dat w opisach kanałów i byłbym dyspozycyjny. 13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałem regulamin, zrozumiałem jego postanowienia, wprowadzone dnia 31.01.2016r.
Hmm Plusy: - Ładne, staranne podanie, - Masz doświadczenie, - Miałeś Pomocnika na serwerze MC, - Twoje zachowanie jest godne Pomocnika Ts3, - Nie miałeś bana. Minusy: - Mało Cie widuję na Ts3, - Mało obowiązków Pomocnika wypisałeś. NEUTRAL: - Krótki opis Siebie Wychodzi na to, że najwięcej jest (+), więc jestem na TAAAAK!