MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie TS3] Noragiri

Discussion in 'Kosz' started by Noragiri, 22 January 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Noragiri

Noragiri Użytkownik

1. Nick: Noragiri
    2. Wiek: 19
    3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: W trakcie tygodnia od 2-4 godzin, na weekendach dłużej.
    4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Gram stale od lipca 2016.
    5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Od lipca 2016r.
    6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Nie nigdy nie miałem tutaj bana.
    7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Tak , znam zarówno BBCODE jak i opcje administrowania TS3.
    8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak.
    9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Szymon, pochodzę z Suwałk woj. Podlaskie.Aktualnie uczęszczam do Technikum na kierunku Informatyka,w tym roku będę pisał maturę. Lubię jeździć rowerem,czytać książki,gotować.Jestem introwertykiem, mój typ osobowości według MBTI to INTJ-A a enneagram 5w4. Jestem pracowity i nie porzucam podjętego zadania, dopóki nie uznam go za bezcelowe.
    10. Dlaczego Ty: Uważam że nadaję się do tej roli ponieważ pełnie już aktualnie funkcje Moderatora na serwerach CA.
    11. Wymień administrację serwera TeamSpeak:
    Ladavi
    xXSoniaXx
    XInfiniterX
    Marcinek7
    12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3:
    Według wątku zamieszczonego na forum (pod adresem: http://craftapple.pl/forum/thread-5710.html ):
    - Pomagać wyższym rangom w ogarnianiu nieporządku,
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla Administracji,
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie TeamSpeaka.
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Administratora, Moderatora)
    - Sprawdzanie formatu oraz dat w opisach kanałów,
    - Sprawdzanie opisów i avatarów użytkowników,
    - Znajomość serwerów CraftApple.pl oraz forum.
    13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałem/łam regulamin, zrozumiałem/łam jego
    postanowienia, wprowadzone dnia 31.01.2016r.

@Edit : Three zniknę z klocków ale nie z TS :3

Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Dobra kolejność w wymienionej administracji.
    Bardzo miła i przyjazna osoba.

"Nie unosi się gniewem" #pdk

Jestem na tak.

3. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Tak:
    -ogarnięty
    -pomocny
    -wynalazł nowy olej silnikowy
    -zna się na rzeczy
    -nie pamięta złego

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Jak ktoś już wspomniał w swoim Podaniu, bycie Pomocnikiem TS to nie jakaś "Rocket Science", dlatego też nie mam wątpliwości, że sobie poradzisz.

Zastanawia mnie jednak dlaczego napisałeś te Podanie tak na "odwal się" o_O Noragiri stać Cie na więcej.

Druga sprawa to jak się to ma do Twojej planowanej kilkumiesięcznej nieobecności ?

5. pat277

pat277 Użytkownik

Rozszerzam moją wypowiedź.

Noragiri jest aktywnym członkiem TeamSpeak3 CraftApple, posiada wiedzę na temat działania w/w programu, oraz serwera, tylko pytanie, wystarczającą? Umiejętność wejścia na TeamSpeak3, zmiany kanału, wyciszenia itp. to nie jest poziom pomocnika ts3.
    Stara się pomagać innym, nowym użytkownikom Ts3. Jest miły, koleżeński, miło się z nim rozmawia.

Podanie napisane na "odwal się pan, dajcie mi tego Pomocnika". Brak jakiejkolwiek edycji BBCode, która jest tak jakby częścią podania, bo po podaniu można wywnioskować, że nie chce Ci się dekorować żadnego tekstu, a chęci działania z BBCode wymaga ranga Pomocnik.
    Krótko napisane podanie, bez żadnych urozmaiceń, które wzbudzą ciekawość czytelnika. Przekopiowane obowiązki pomocnika. Odpowiedzi na pytania są krótkie, mógłbyś chociaż odpowiedzieć pełnym zdaniem :/. W porównaniu do podania na Pomocnika MC to jest meeeega słabe podanie.
    Znalazłem parę błędów graficznych, ale to mniejsza z tym.
    Jestem pewien, że nie poświęciłeś na to podanie więcej niż 10 minut. Stać Ciebie na więcej.

Reasumując, mimo, że Ciebie bardzo lubię, jestem neutralnie nastawiony do twojej kandydatury.
    Jeśli teraz Ci się nie uda, następnym razem wysil się bardziej nad podaniem, to część 'testu"
    Powodzenia.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page