MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie TS3] pat277

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika pat277, 25 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    1. Nick: Na serwerze TeamSpeak3 używam nicku Patch277.
    2. Wiek: Obecnie mam 14 lat.
    3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: Na serwerze TeamSpeak3 dziennie spędzam około 5 godzin, czasami nawet więcej. Zazwyczaj wtedy gdy jestem na Minecraft, jestem również na TeamSpeak3.
    4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Tak, gram.
    5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Trudno określić precyzyjną datę, lecz było to za czasów, gdy jeszcze jedynym Administratorem był XInfiniterX. Tak mniej więcej to 9 miesięcy.
    6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Bana miałem tylko podczas testowania uprawnień przez Jumaj'a.
    7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Oczywiście, bez podstawowej wiedzy nie pisałbym podania.
    8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Pełniłem podobną, nie raz, a nawet taką samą, tutaj.
    9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Marcin, jestem 2 klasie gimnazjalnej o profilu RA (Rozszerzony Angielski) oraz WOKKAWJA (Wiedza o kulturze krajów anglojęzycznych w języku Angielskim)
    Moim hobby jest podróżowanie, lekkoatletyka, oraz nauka nowych języków.
    Można się ze mną w pewnym stopniu dogadać w języku Hiszpańskim, Angielskim, Francuski, oraz Niemieckim.
    Jestem osobą pogodną, oraz mam dystans do Siebie. Jestem zawsze chętny do pomocy. Dawniej byłem wolontariuszem w akcji charytatywnej w moim mieście.
    Lubię pomagać innym osobom, niezależnie czy je lubię czy nie.
    Zazwyczaj pomagam bezinteresownie.
    Jeśli chodzi o ortografie, to nie mam z nią większych problemów. Zawsze staram się dbać o poprawną pisownie ortograficzną. Rzadko mi się zdarzają błędy.
    Mieszkam w województwie Wielkopolskim a dokładniej Nowy Tomyśl (bliskie okolice Poznania).
    Można się ze mną skontaktować przez GG oraz TeamSpeak3.

10. Dlaczego Ty: Wydaję mi się, że jako Pomocnik spełniałem swoje obowiązki starannie, Nawet po degradzie wykonywałem tak jak mogłem obowiązki Pomocnika Ts3.
    11. Wymień administrację serwera TeamSpeak:
    Administrator TS3 - xXSoniaXx

Administrator TS3 - XInfiniterX

Administrator TS3 - Marcinek7

Administrator TS3 - Kruku

12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3:
    - Kontrolowanie dat w "Topick'u" kanału,
    - Sprawdzanie avatarów użytkowników
    - Dbanie o przestrzeganie Regulaminu CraftApple Network przez użytkowników TeamSpeak3,
    - Przekazywał błędy/bugi do Administracji (co już robię),
    - Karał za wykroczenia,
    - Pomagał rangom wyższym, i wykonywał ich polecenia
    - Pomagał graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie TeamSpeaka3, oraz serwera CraftApple,
    - Uczestniczył w życiu serwera/dyskusjach na forum.

13. Czy Przeczytałeś regulamin?:
    Tak, uważnie przeczytałem regulamin, zrozumiałem jego
    postanowienia, wprowadzone dnia 31.01.2016r.

Reklama
  2. _Arbuzik_

_Arbuzik_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie bardzo ładne, przejrzyste, jesteś bardzo miły i pomocny. Nie ma na co narzekać. Jestem na Tak! Powodzenia ^^

3. Diarect

Diarect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie ladnie, starannie napisane. Treść jest ok. Patch bardzo dużo czasu spędza na ts. Jest aktywny oraz chętnie pomaga innym. Bardzo szybko nawiązuje z każdym kontakt a to chyba plus dla osoby, która stara się o rangę PomocnikTS. Regulamin oraz obowiązki Pomocnika doczytał. Długo już jest na serwerze MC oraz forum, więc większość graczy pewnie go kojarzy. Jestem na ogromne TAK :)

4. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Nie juz raz dostałeś kredyt zaufania, niestety wyczerpał się. Odrzucone.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę