Podanie o przyznanie rangi Pomocnik TeamSpeak3 CraftApple 1. Nick: Mój nick na serwerze TeamSpeak3 CraftAppple to Patch277. 2. Wiek: Według rang na TeamSpeak3 14+. 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: Jest to około 5 godzin dziennie, a czasami nawet 6. 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Tak gram, już ponad 2 lata. 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Jak napisałem w poprzednim podaniu, były to czasy TeamSpeak3 XInfiniterX, około 10 miesięcy temu, jeśli dobrze pamiętam. 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Oficjalnie bana zgodnie z regulaminem nie. Jedyny ban był podczas testowania uprawnień. 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Jest to dla mnie podstawowa wiedze podczas pisania postów, wątków itp.. 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem, nazwy co prawda były inne, ale przeznaczenie i ich obowiązki takie same. Byłem również Pomocnikiem na tym TeamSpeka3. 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Marcin. Chodzę do 2 klasy gimnazjum o dodatkowym module zajęć RA (Rozszerzony Angielski) oraz WOKKAWJA (Wiedza o kulturze krajów anglojęzycznych w języku Angielskim). Mieszkam w województwie Wielkopolskim, dokładniej bliskie okolice Poznania. Interesuję się podróżami zagranicznymi, najchętniej do ciepłych krajów. Potrafię mówić w wielu językach, m.in: Angielski, Niemiecki, Hiszpański, Francuskim, oraz oczywiście Polskim. W wolnych chwilach, gdy tylko oderwę się od komputera lubię pojeździć rowerem, lub pobiegać. Jeśli chodzi o mnie. Jestem osobą pogodną, lubię poznawać nowe osoby. Staram się zachowywać odpowiednio do grona w którym obecnie jestem. Udzielam/Udzielałem się w niejednej akcji charytatywnej. Pomoc bezinteresowna daję mi największą satysfakcję, niezależnie od relacji między mną a tą osobą. Jeśli chodzi o zachowanie nie mam z nim problemów. W szkole zostało ocenione ono jako wzorowe. 10. Dlaczego Ty: Wydaję mi się, że jestem odpowiednią jak stopień rangi osobom, dlatego, że jestem zrównoważony emocjonalnie oraz psychicznie, poddenerwowanie nie wyprowadzi mnie z równowagi. Zazwyczaj opanowuje to tak, że nawet nie widać. Nie przeszkadza mi pomaganie tej samej osobie wiele razy, nawet, jeśli jest to samo pytanie. 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: Administrator TS3 - XInfiniterX Administrator TS3 - xXSoniaXx Administrator TS3 - Marcinek7 Administrator TS3 - Kruku 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Wszystkie, które są spisane w wątku. tj. - Pomagałbym rangom wyższym i wykonywał ich dodatkowe wskazania, - Zgłaszałbym wszelkie problemy/usterki/bugi dla Administracji, np. podwyższone permisje w nieodpowiednich rangach itp. , - Pomagałbym graczom w ich problemach, wyjaśniałbym działanie programu TeamSpeak3, oraz zasady i poprawne korzystanie z TeamSpeak3 CraftApple.pl - Uczestniczyłbym w życiu, tzn. aktywnie uczęszczałbym się na forum oraz serwerach Minecraft, - Sprawdzałbym poprawność dat w opisach kanałów prywatnych i VIP, - Sprawdzałbym opisy użytkowników, a szczególnie avatary. Większość z powyższych już spełniam. Co można było zaobserwować przez ostatni miesiąc. 13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałem/łam regulamin, zrozumiałem/łam jego postanowienia, wprowadzone dnia 31.01.2016r. Kontakt możliwy poprzez: - 57214636 - [ Przeniesienie do systemu PW ] - Dostępność prywatnie.
Jestem na NIE, miałeś już tą funkcje ale się przeliczyłeś, jak dla mnie wykorzystałeś kredyt zaufania u Administracji .
Jestem na tak. Spoko osoba, pomaga cały czas mimo, że nie musi, zachowuje się jak pomocnik to czemu mu nie dać?
Mimo, że nie jestem od przyjmowania nowych członków ekipy to jestem jak najbardziej na tak. Decyzję podejmie jednak najwyższa z najwyższych w administracji Ts3 xXSoniaXx
Umówmy się, że Podanie będziesz mógł złożyć dopiero w grudniu i się wtedy nad nim zastanowimy. Potraktuj to jako prezent pod choinkę od Administracji TS3. Odrzucone.