MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie TS3] Patch277

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika pat277, 16 Wrzesień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    1. Nick: Mój nick na TeamSpeak3 to Patch277.
    2. Wiek: Mam 14 lat (2 klasa Gimnazjum)
    3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: Spędzam około 5 godzin, a czasami więcej.
    4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Gram już około 2 lata.
    5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Na TeamSpeak3 pierwszy raz wszedłem, przed czasami SprytnegoTrolla, gdy jeszcze Administratorem był tylko XInfiniterX. +/- jest to 10 miesięcy.
    6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Bana otrzymałem tylko podczas testowania uprawnień przez Moderatorów.
    7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Oczywiście, bez podstawowej wiedzy nie pisałbym podania.
    8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Pełniłem funkcję o wielu, przeróżnych nazwach. Uprawnienia były podobne do Pomocnika na TeamSpeak3 CraftApple. Więc, śmiało mogę stwierdzić, że tak, pełniłem taką funkcję.
    9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Marcin. Chodzę do 2 klasy gimnazjum o dodatkowym module zajęć RA (Rozszerzony Angielski) oraz WOKKAWJA (Wiedza o kulturze krajów anglojęzycznych w języku Angielskim). Mieszkam w województwie Wielkopolskim, dokładniej bliskie okolice Poznania. Interesuję się podróżami zagranicznymi, najchętniej do ciepłych krajów. Potrafię mówić w wielu językach, m.in: Angielski, Niemiecki, Hiszpański, Francuskim, oraz oczywiście Polskim. W wolnych chwilach, gdy tylko oderwę się od komputera lubię pojeździć rowerem, lub pobiegać. Jeśli chodzi o mnie. Jestem osobą pogodną, lubię poznawać nowe osoby. Staram się zachowywać odpowiednio do grona w którym obecnie jestem. Udzielam/Udzielałem się w niejednej akcji charytatywnej. Pomoc bezinteresowna daję mi największą satysfakcję, niezależnie od relacji między mną a tą osobą. Jeśli chodzi o zachowanie nie mam z nim problemów. W szkole zostało ocenione ono jako wzorowe.

10. Dlaczego Ty: Wydaję mi się, że jestem odpowiednią jak stopień rangi osobom, dlatego, że jestem zrównoważony emocjonalnie, i lekkie poddenerwowanie nie wyprowadzi mnie z równowagi. Nie przeszkadza mi pomaganie tej samej osobie wiele razy, nawet, jeśli jest to samo pytanie.
    11. Wymień administrację serwera TeamSpeak:

Administrator TS3 - XInfiniterX

Administrator TS3 - xXSoniaXx

Administrator TS3 - Marcinek7

Administrator TS3 - Kruku

12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3:
    Wszystkie, które są spisane w wątku. tj.
    - Pomagałbym rangom wyższym i wykonywał ich dodatkowe wskazania,
    - Zgłaszałbym wszelkie problemy/usterki/bugi dla Administracji, np. podwyższone permisje w nieodpowiednich rangach itp. ,
    - Pomagałbym graczom w ich problemach, wyjaśniałbym działanie programu TeamSpeak3, oraz zasady i poprawne korzystanie z TeamSpeak3 CraftApple.pl
    - Uczestniczyłbym w życiu, tzn. aktywnie uczęszczałbym się na forum oraz serwerach Minecraft,
    - Sprawdzałbym poprawność dat w opisach kanałów prywatnych i VIP,
    - Sprawdzałbym opisy użytkowników, a szczególnie avatary.

13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałem regulamin, zrozumiałem jego
    postanowienia, wprowadzone dnia 31.01.2016r.

Poza podaniem dodam że kontakt zemną możliwy przez:
    [​IMG] - 57214636

[​IMG] - [ Przeniesienie do systemu PW ]

[​IMG] - Dostępność prywatnie.

Reklama
  2. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Tylu osób okłamałeś. Sonia napisała raźnie.

Cytat:

Aha.
    Chiński znasz ? haha xdd
    Na nie.

3. fox12

fox12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witaj Patch277.

Mam tutaj parę linkaczów :) : http://craftapple.pl/forum/thread-4811.html?highlight=Podanie+pat277

2 link:
    http://craftapple.pl/forum/thread-1425.html?highlight=Podanie+pat277

3 link: http://craftapple.pl/forum/thread-2024.html?highlight=Podanie+pat277

Hmmm... 15, 16 i 17 lat tak? Bo teraz piszesz że masz 14, które podanie jest prawdziwe? Hmmm? Nie obchodzi mnie które, bo rangi i tak nie dostaniesz.

Ocena końcowa:

NIE

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=thiWClOQB70[/video]

4. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Na tę chwilę Nie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę