1. Nick: Sznajper202 2. Wiek: Mam 15 lat. 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: Od rana do wieczora w wolne dni około 7-10 godzin w dni szkolne bedzie to 3-4 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Tak 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Z serwera korzystam od 3 dni. 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Nie, nigdy nie dostałem 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: tak znam się 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie, nigdy nie pełniłem podobnej funkcji. 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię kuba mam 15 lat. Jestem pomocny i ogarnięty, lubię poznawać nowe osoby i nawiązywać z nimi kontakty. Lubię słuchać muzyki, mój ulubiony rodzaj to Rap i Metal. Interesuję się sportem, uprawiam Judo od 5 lat i całkiem dobrze mi to wychodzi . Mieszkam na Podlasiu w małym miasteczku obok Białegostoku. Mam 1 brata i 2 Siostry, brat i siostra na studiach a 2 siostra w podstawówce. Gram w MC od 4 lat i bardzo lubię tą gre Wydaje mi się że do wystarczy 10. Dlaczego Ty: Ponieważ chciałbym pomóc w ogarnięciu serwera ts, jestem bardzo dyspozycyjny i mógłbym to wykorzystać w pilnowaniu porządku. Lubię pomagać i chciałbym pomóc dla graczy którzy nie rozumieją ts lub mają problem. 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: Admin Marcinek7, Pomocnik Bieluś (Pat277), Pomocnik MrAstar, Pomocnik Jumaj, Pomocnik BUBU_EU , Technik Kruku 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Pomagał bym ogarniać serwer. Zgłaszał bym wszystkie problemy dla Adminów, moderatorów. Muszę uczestniczyć w dyskusjach na Forum i ts. Muszę pomagać graczom z problemem. Muszę być dyspozycyjny. I kontrolowanie kont graczy (czy nie mają np. wulgarnych awatarów) 13. Czy Przeczytałeś regulamin?:Tak, uważnie przeczytałem cały regulamin, zrozumiałem go i akceptuję jego postanowienia
Offtop: Chyba nie powinienem tyle nie spać bo mylą mi się działy i podania napisałem odpowiedź do podania na pomocnika mc myśląc że to twoje XD Sznajper, gadałem z tobą dziś i "kontaktowałem" się wcześniej. Wiem, że jesteś naprawdę sympatyczną osobą, ale... no właśnie. Moim zdabiem, znamy cię jeszcze troszeczkę zbyt słabo by można było dać ci rangę pomocnika Ts3. Nie chcę by to wpłynęło na jakość naszych ts-owych gadanin, ale muszę powiedzieć to co powiedziałbym każdemu innemu z 3 dniowym stażem na serwerze. Nie wiem, ale jak dla mnie NARAZIE mówię nie. Poprostu trochę za wcześnie...
Noo.... To trochę tak dziwnie, że tak szybko składasz podanie. Jesteś bardzo miłą osoba. Poznaj dokładniej atmosfere panującą na naszym TS i napisz podanie za 1,5 miesiąca. Ale muszę przyznać, że podanie bardzo ładne. Jestem neutralny.