1. Nick: XxCzarnyX 2. Wiek:10 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: 3-4 godziny. 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: 1 rok gram na serwerze. 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Od 04-09-2015 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Nigdy nie miałem. 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Owszem znam się na BBCODE, opcje administratora TS3. 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nigdy nie pełniłem takiej funkcji. 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Kuba wszyscy w szkole i na tym serwerze znają mnie jako "Czarny", jestem dziesięcioletnim chłopcem. Lubię zwierzęta, piłkę nożną i przyrodę. Gram w takie gry jak: Minecraft , World of Tanks , The Sims 4 i War Thunder też zajmuje się robienie rysunków na Paincie. Jestem ,też bardzo kreatywny w różnych dziedzinach np. budowania pomieszczeń w grach. 10. Dlaczego Ty: Dlatego ja ,że czasami na TS3 nudzi mi się więc przeglądam kanały prywatne żeby zobaczyć czy jest data aktualizowana i czy obrazy kanałów są prawidłowe ,też spoglądam na "Avatary" graczy czy nie ma jakiś złych przekazów. 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: Administratorzy: xXSoniaXx , Marcinek7 ViceAdministratorzy: Brak 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Obowiąskiem Pomocnika TS3 jest: - Pomagać wyższym rangom w ogarnianiu nieporządku, - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla Administracji, - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie TeamSpeaka. - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Administratora, Moderatora) - Sprawdzanie formatu oraz dat w opisach kanałów, - Sprawdzanie opisów i avatarów użytkowników, - Znajomość serwerów CraftApple.pl oraz forum. 13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Oczywiście przeczytałem regulamin Craftapple.
Podania piszę się co miesiąc, to po pierwsze smile Po drugie: • nie przeczytałeś regulaminu • podanie napisane "na kolanie" • użytkownicy Ts3 nie jednokrotnie się na Ciebie skarżyli • zdarzało się, że nie chciało wchodzić Ci się na serwer przez ponad tydzień i nie aktualiziwać przy tym daty kanału, a po powrocie robić wielkie awantury, czemuż to ten Twój kanał został usunięty • o Ts3 nie masz prawie żadnego pojęcia, jeszcze niedawno musiałam Ci krok po kroku tłumaczyć jak się aktualizuje datę kanału • nie należysz to osób ogarniętych • przeraźliwie się narzucasz i podlizujesz Tak więc nie masz żadnych szans, nawet gdybyś pisał to podanie w odpowiednim czasie.