Imię: Szymon Dokładny nick w grze: Wenexis Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie jestem w stanie spędzić sporo czasu (3-6h) Ogólnie z moją aktywnością nie ma co narzekać, zresztą to się sprawdzi dopiero po akceptacji, bo w trakcie pisania podania każdy by mógł napisać że przed monitorem spędza cały swój dzień... Serwery? Nie mam "ulubionego" serwera, często gram na serwerach powiązanych z trybami typu survival, hardcore itp. Data urodzenia: 19.08.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ~2013(?) Nie mam pojęcia kiedy to się zaczęło ale strzelam w 2k13. Wersji też dokładnie nie pamiętam, 1.6.x 1.7.x, nie jestem w stanie podać dokładnej wersji. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Kilka dni temu... Szukam serwera nad którym mógłbym popracować, coś porobić jako ktoś wyżej niż zwykły gracz na serwerze. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zmienić? Myślę że jak na każdym serwerze nie ma co zmieniać, wszystko jest idealnie dopracowane. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Przede wszystkim pomaganie graczom, ale wiąże się też to z odpowiedzialnością za całokształt serwera. Pomocnik również powinien pomagać administracji, rangom wyżej od niego. Powinien dbać o cały chat, rozwiązywać konflikty i problemy - udzielać się na forum, na serwerze. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Dlaczego? Dobre pytanie - ale mam na nie odpowiedź, mianowicie grywałem sobie często na sampie niedawno, jeśli ktoś nie wie o co chodzi to SA-MP to San Andreas Multiplayer, tam grałem na serwerze gdzie gra po 50-100 osób, zależy od dnia i pory - no i pewien czas temu pisałem podanie, zdałem i grywałem jako moderator, więc stwierdziłem że i na serwerze minecraft mam szansę pograć coś z graczami, pomagać itp. Ogólnie ciągnie mnie bardziej do tego aby pomagać i przychodzić na wezwanie gracza niż siedzieć w jakiejś przykładowej fosy czy coś w tym stylu. Chciałbym pograć coś z teraźniejszą ekipą na serwerze, może akurat wybierzecie mnie - kto wie (?). Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Załagodzisz powstałe konflikty, no proste - najlepiej to spokojnie podejść do wykonywanej czynności, najlepiej to okazać pomoc i sprawiedliwość przy konfliktach, zależy też w jakim przypadku. Oczywiście jeśli dojdzie do przykładowej kłótni pomiędzy graczami to poskutkuje to kick'iem lub po prostu /mute na kilkanaście, kilkadziesiąt minut. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę że tak, współpraca z ludźmi to właśnie moja główna cecha, a zwłaszcza w grach. Potrafię się dobrze dogadać z każdym, pomóc jak najbardziej. Nikt by nie narzekał na mnie w momentach jakiejkolwiek współpracy. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. : Zacznijmy - Szymon - 16 latek z małej wsi położonej w Wielkopolsce. Już za kilka dni egzaminy do których się przygotowuję. Pasjonuję się informatyką oraz motoryzacją, po szkole gimnazjalnej zamierzam się wybrać do technikum informatycznego, myślę że będzie to najlepsza opcja dla mnie. Jestem optymistą, patrzę na świat z przekonaniem że wszystko jest dla ludzi - każdy może dokonać tego czego będzie chciał... Jesteś dość pozytywnym nastolatkiem, nie brakuje we mnie energii, nienawidzę siedzieć w bez ruchu, po prostu takie coś mnie przytłacza. Sam w sobie jestem cierpliwy, pomocny, sumienny, potrafię się bardzo dobrze wywiązać z postawionego mi obowiązku. Nie lubię przegrywać, no ale takie porażki się zdarzają każdemu, po prostu jestem typem człowieka który będzie stał na swoim i w żadnym przypadku się nie podda. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W minecraft? Serwer - ciągłe nowe możliwości które powstają z dnia na dzień. Serwery które mają ciągle więcej i więcej możliwości, dużo ludzi i przyjaciół z którymi gra się jeszcze lepiej, wszystko to jest urozmaiceniem, minecraft sam w sobie jest "wyjątkowy" - nie wiem jak to konkretnie określić, lecz myślę że każdy mnie zrozumie. Określ swoją dyspozycyjność: Dyspozycyjność zależy od momentu w dniu - czasem lepiej czasem gorzej. Ale przeważnie jest tak że spędzam sporo czasu wolnego przed komputerem i nie tylko, więc problemu nie ma. Kontakt ze mną jest możliwy przez komunikatory takie jak: Discord oraz Teamspeak. Facebook też wchodzi w grę, serwer forum jak najbardziej. Umotywowanie podania: No pod koniec pisania tego podania myślę że mogę dodać tylko to że pasowałbym do teraźniejszej ekipy, problemów bym nie stwarzał, a sam bym je niwelował. Regulamin znany, obowiązki pomocnika również. Z całym skryptem na serwerze też bym sobie poradził bo komendy to dla mnie nic trudnego zwłaszcza że nie raz zetknąłem się z "adminowaniem" na różnych serwerach. Pomoc zaoferuję zawsze, a myślę że to jest jedną z głównych rzeczy które są mile widziane w graczu który pisze podanie.
Hej! Nie będę się czepiać podania tym razem Jest nawet dobre, fajnie się czyta! Szymonie, uważam, że powinieneś pograć na Serwerze jeszcze z miesiąc/1.5, aby Gracze zdążyli Cię poznać. Pomagaj, wpadaj na serwerowy TS3, udzielaj się na forum, zapoznaj się z komendami oraz Graczami, przeczytaj Regulamin (jeśli nie czytałeś). Na dzisiejszy dzień jestem na nie, ale ta ocena może się szybko zmienić... Powodzenia i pozdrawiam!
Jasne, nie ma problemu. Spodziewałem się że będzie na nie, patrząc na czas spędzony na serwerze też bym oddał odpowiedź negatywną. Posłucham się rady i posiedzę dłużej na serwerze poprawię swój czas spędzony na nim i spróbuję napisać podanie jeszcze raz - za kilka tygodni. Regulamin oczywiście czytany już był. Dziękuję za opinię, do zobaczenia na serwerze lub pod temacikami na forum
Wady Podania: - Mogłeś wykazać się tutaj swoją wyobraźnią. - Brak uprawnień pomocnika. - Odpowiedź nie trzyma się kupy. - Na forum zarejestrowałeś się dopiero wczoraj. - Słabo widać abyś pomagał graczom na serwerze. - Na serwerze grasz od niedawna. - Podanie jest zbyt krótkie, niedopracowane (Można to wywnioskować z braku spójności pomiędzy kolejnymi wypowiedziami.) - Nie jesteś aktywny na forum. Jak na razie jestem na NIE. Spróbuj następnym razem. Pograj z nami dłużej, niż tylko parę dni. Zapoznaj się z serwerem, jego funkcjonowaniem oraz włącz się w życie serwera. Udowodnij nam, że zasługujesz na zaszczyt bycia pomocnikiem. Trzymam kciuki, żeby kiedyś udało Ci się osiągnąć swój cel. Życzę miłego dnia.
Witaj. Niestety fakt, iz niedawno zarejestrowałeś się na serwerze, nie możemy Cię przyjąć w szeregi naszej Ekipy. Zapoznaj się z graczami, regulaminem, wpadnij nA serwerowy ts i udzielaj się na forum. Proszę o udzielenie się Administratora @ThreeEyedMaster
@Wenexis podanie zostało odrzucone. Wygląda dobrze, ale to jeszcze nie jest odpowiedni moment na wejście w skład ekipy. Jeżeli chcesz, możesz złożyć następne podanie po nowych edycjach.