Imię:Witek Dokładny nick w grze:Witek2005 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:3h najchętniej na creative Data urodzenia:24.01.2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: rok 2010 wersja 1.8 beta Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 24.10.2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:tak na Serwers Brothers (który został zamknięty i przeniosłem się tutaj ) Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: porządek na czacie BO DOŚĆ często na czacie są reklamy itd. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: -pomagać przy czacie modom -pomagać graczom -robić co karze administracja -uczestniczyć w serwerze i na forum prawa -wykopywać za pomocą /kick nick -wyciszać komendom /mute nick Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: aby pomagać modom W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: moim zdaniem na coś takiego najlepszym sposobem jest rozmowa Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak lubili mnie na serwer broters jako moda i potrafie uspokoić kogoś zdenerwowanego Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. chodzę do 3 gimnazjum jutro skończę 16 lat.Interesuje się grafiką i programowaniem w moich granicach. Zbytnio nie lubię W-F wolałbym u was grać. Umiem robić ładne budowle w minecraft (w załączniku).Zimą buduje fajne iglo dobrze zbudowane z kominem gdzie można palić ognisko.Witek sojusz, pomoc radzi Witek nigdy was nie zdradzi. Określ swoją dyspozycyjność:Robie to co do mnie należy, na serwerze siedze często. Umotywowanie podania: DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ I POZDRAWIAM CAŁĄ EKIPĘ SERWERA
Całkiem ładne budowle, da się odczytać ładne umotywowanie. Oryginalnie napisane widuje cie na serwerze i widzę jak pomagasz. Zasługujesz na szanse Widziałem byłeś modem na serwers brothers. Nie kłamiesz ważne co do twojego wieku nawet ok. jestem na Tak
Pisząc o sobie napisałeś oryginalnie, ale trochę za krótkie. Potwierdzam, że byłeś modem na serwers brothers. Nie kłamiesz. Potwierdzam również to, że Cie tam lubili i uspakajałeś ludzi gdyż wszyscy gracze potwierdzą ponieważ byłem tam adminem. Powinni dać Ci szanse i tutaj. Jestem na: --------------TAK-------------------- \ / --- Pozdrawiam Wetbetty
Jestem na niego, z powodów takich jak: * Wszystko w podaniu się zlewa. Słabo się je czyta. * * * Nie oddzieliłes nawet pytań od odpowiedzi, co psuje estetykę podania. * Nie wypowiadasz się na forum, aktywność zerowa.* * W podaniu są błędy ortograficzne, interpunkcyjne oraz stylistyczne. * Nie pomagasz, nawet gdy ktoś prosi o pomoc. * Wczoraj spamowałeś na czacie globalnym. * Treść podania jest słaba * Jak dasz sobie "TAK" pod podaniem z multikonta, to nie znaczy, że to podanie zostanie zaakceptowane :* * Nie umotywowałeś swojego podania. * Zdania zaczynamy wielką literą, tego już w zerówce uczą. Pozdrawiam Kasia
Podanie z wyglądu bardzo brzydkie, treść tym bardziej. Wszystko się zlewa ze sobą. Znalazłem tu bardzo dużo błędów ortograficznych, a o interpunkcji to już nie mówię, bo tragedia. Co do twojej osoby nie mam zastrzeżeń, lecz wydaję mi się, że 2 pierwsze posty pod twoim Podaniem są zrobione z twoich dodatkowych kont. ||Podsumowując|| Jestem na Nie.
Podanie jest króciutkie ;cc Thunder ma rację, literówki są. Ja pozostane neutral ;-) Powodzenia życzę