Imię: Nikola. Dokładny nick w grze: Wrzoska Ile czasu dzinnie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej można mnie spotkać na survivalu, lecz gram także na vanilli i creativie. Mój dzienny czas przeznaczony na grę to 3-4h, w weekendy 6-7h. Data urodzenia: 23.08.2003r. Przybliżona data rozpoczęcia gry Minecraft i wersja: Zaczełam grać pod koniec 2012r. i była to wersja mniejwięcej 1.4.2. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: W połowie 2013r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Niestety otrzymałam bana. Było to jeszcze na starej mapie craftapple. Weszłam w żelaznym eq i żelaznym mieczykiem na pvp, zabiłam gracza z tylko diaxowym mieczem, więc przywłaszczyłam go sobie i zabijałam nim innych przeciwników. Jednak nie spojrzałam na nazwę tego miecza. Po zabiciu innych graczy (jak się okazało) wulgarna nazwa pojawiła się na czacie głównym, a ja zostałam zbanowana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Niestety nie miałam takiej okazji. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jestem za dodaniem gildi, jednakże rozumiem ,że mogłyby sprawiać problemy techniczne. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma do wykorzystania dwie komendy, jest to /kick nick powód (komenda ta wyrzuca gracza z serwera) oraz /mute gracz czas (która blokuje graczowi przez wyznaczony czas pisanie na czacie).Pomocnik, jak sama nazwa wskazuje jest przede wszystkim od pomagania i rozjaśniania graczom komend serwera. W razie potrzeby łagodzić konflikty graczy i w awaryjnych sytuacjach stosować kary (kick). Oczywiście jeszcze pomagać rangom wyższym. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Gram na serwerze z 2 lata, więc znam w miarę dobrze komendy i wiem jak je wykorzystać. Pomocnikiem chciałabym zostać ponieważ lubię pomagać oraz łagodzić konflikty graczy, które w niektórych przypadkach prowadzą do wulgarnych wyzwisk na czacie głównym, a w takiej sytuacji komendy /kick i /mute mogłyby okazać się bardzo przydatne. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zależy jaki jest powód kłótni. Ale w skrócie, najpierw porozmawiałabym z dwoma stronami i zapoznała się z ich wersjami. Następnie próbowałabym ,aby (gracze) wyjaśnili sobie zaistniałą sytuację i pogodzili się. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Sądzę, że tak. Jestem otwarta na różne propozycje jak i nowe znajomości. Opisz swoją osobę: Mam na imię Nikola, mam 12 lat. Mam grupę przyjaciół zarówno dziewczyn jak i chłopców. Oczywiście mam swoją "BFF" (BestFriendForever).Jestem otwarta na nowe znajomości i chętnie z każdym porozmawiam. Lubię pomagać - fakt, że komuś pomogłam uszczęśliwia mnie, także chciałabym się do czegoś przydać i właśnie to jest jeden z najważniejszych powodów tego podania. Od razu po szkole siadam do komputera i wchodzę na ten serwer, więc spokojnie mogę powiedzieć, że to jest moja "pasja". Trenuję siatkówkę i bardzo mi na niej zależy, więc mogę powiedzieć, że jestem przyzwyczajona do współpracy z grupą. Określ swoja dyspozycyjność: Posiadam Skype oraz jestem częstą użytkowniczką serwera głosowego Ts3. Posiadam również komunikator GG na telefonie. W tygodniu, jestem do dyspozycji godzinach od 17 do 22, zaś w weekendy można się ze mną skontaktować praktycznie przez cały dzień. Umotywowanie podania: Przebywając tak dużo czasu na serwerze widzę, że gracze bardzo często potrzebują pomocy lub zachowują się nie właściwie na chat. Chciałabym temu zaradzić, a zostając pomocnikiem otrzymam do tego odpowiednie narzędzia.
Jestem na NIE. Powody zachowam dla Siebie, żeby nie wpłyneło to na nasze relacje na TeamSpeak3. Pozdrawiam. Powodzenia życzę Jeszcze pomyślę nad oceną
A ja w przeciwieństwie do pata podam powód. Nie pomagasz. Jesteś na serwerze, ale to tyle. Nie udzielasz się na czacie, nie odpowiadasz na pytania graczy... Sorry, ale moim zdaniem jest to niezbędne.
A ja neutralnie bo i tak Oko Wielkiego Br..Infiego patrzy i on sam oceni czy się nadajesz czy nie. Ładne podanie
Jesteś na CraftApple naprawdę długo ale nie pomagasz na serwerach. Nie musisz "poznawać Ekipy/Administracji" bo ją na pewno dobrze znasz. Moim zdaniem powinnaś zacząć się udzielać troszeczkę bardziej niż dotychczas Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10