MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Wrzoska

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Wrzoska, 14 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wrzoska

Wrzoska Użytkownik

Docenione treści:
    0

Imię: Nikola.

Dokładny nick w grze: Wrzoska

Ile czasu dzinnie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej można mnie spotkać na survivalu, lecz gram także na vanilli i creativie. Mój dzienny czas przeznaczony na grę to 3-4h, w weekendy 6-7h.

Data urodzenia: 23.08.2003r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry Minecraft i wersja: Zaczełam grać pod koniec 2012r. i była to wersja mniejwięcej 1.4.2.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: W połowie 2013r.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Niestety otrzymałam bana. Było to jeszcze na starej mapie craftapple.
    Weszłam w żelaznym eq i żelaznym mieczykiem na pvp, zabiłam gracza z tylko diaxowym mieczem, więc przywłaszczyłam go sobie i zabijałam nim innych przeciwników.
    Jednak nie spojrzałam na nazwę tego miecza. Po zabiciu innych graczy (jak się okazało) wulgarna nazwa pojawiła się na czacie głównym, a ja zostałam zbanowana.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Niestety nie miałam takiej okazji.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jestem za dodaniem gildi, jednakże rozumiem ,że mogłyby sprawiać problemy techniczne.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma do wykorzystania dwie komendy, jest to /kick nick powód (komenda ta wyrzuca gracza z serwera) oraz /mute gracz czas (która blokuje graczowi przez wyznaczony czas pisanie na czacie).Pomocnik, jak sama nazwa wskazuje jest przede wszystkim od pomagania i rozjaśniania graczom komend serwera. W razie potrzeby łagodzić konflikty graczy i w awaryjnych sytuacjach stosować kary (kick). Oczywiście jeszcze pomagać rangom wyższym.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Gram na serwerze z 2 lata, więc znam w miarę dobrze komendy i wiem jak je wykorzystać. Pomocnikiem chciałabym zostać ponieważ lubię pomagać oraz łagodzić konflikty graczy, które w niektórych przypadkach prowadzą do wulgarnych wyzwisk na czacie głównym, a w takiej sytuacji komendy /kick i /mute mogłyby okazać się bardzo przydatne.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zależy jaki jest powód kłótni. Ale w skrócie, najpierw porozmawiałabym z dwoma stronami i zapoznała się z ich wersjami. Następnie próbowałabym ,aby (gracze) wyjaśnili sobie zaistniałą sytuację i pogodzili się.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Sądzę, że tak. Jestem otwarta na różne propozycje jak i nowe znajomości.

Opisz swoją osobę: Mam na imię Nikola, mam 12 lat. Mam grupę przyjaciół zarówno dziewczyn jak i chłopców. Oczywiście mam swoją "BFF" (BestFriendForever).Jestem otwarta na nowe znajomości i chętnie z każdym porozmawiam. Lubię pomagać - fakt, że komuś pomogłam uszczęśliwia mnie, także chciałabym się do czegoś przydać i właśnie to jest jeden z najważniejszych powodów tego podania. Od razu po szkole siadam do komputera i wchodzę na ten serwer, więc spokojnie mogę powiedzieć, że to jest moja "pasja". Trenuję siatkówkę i bardzo mi na niej zależy, więc mogę powiedzieć, że jestem przyzwyczajona do współpracy z grupą.

Określ swoja dyspozycyjność: Posiadam Skype oraz jestem częstą użytkowniczką serwera głosowego Ts3. Posiadam również komunikator GG na telefonie. W tygodniu, jestem do dyspozycji godzinach od 17 do 22, zaś w weekendy można się ze mną skontaktować praktycznie przez cały dzień.

Umotywowanie podania: Przebywając tak dużo czasu na serwerze widzę, że gracze bardzo często potrzebują pomocy lub zachowują się nie właściwie na chat. Chciałabym temu zaradzić, a zostając pomocnikiem otrzymam do tego odpowiednie narzędzia.

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem na NIE.
    Powody zachowam dla Siebie, żeby nie wpłyneło to na nasze relacje na TeamSpeak3.
    Pozdrawiam.
    Powodzenia życzę :)
    Jeszcze pomyślę nad oceną

3. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    A ja w przeciwieństwie do pata podam powód. Nie pomagasz. Jesteś na serwerze, ale to tyle. Nie udzielasz się na czacie, nie odpowiadasz na pytania graczy... Sorry, ale moim zdaniem jest to niezbędne.

4. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    A ja neutralnie bo i tak Oko Wielkiego Br..Infiego patrzy i on sam oceni czy się nadajesz czy nie. Ładne podanie :D

5. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Jesteś na CraftApple naprawdę długo ale nie pomagasz na serwerach. Nie musisz "poznawać Ekipy/Administracji" bo ją na pewno dobrze znasz. Moim zdaniem powinnaś zacząć się udzielać troszeczkę bardziej niż dotychczas :)

Pozdrawiam Serdecznie,
    Lucklucky10

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę