Podanie na Pomocnika Craftapple Prosze Nie Odrzuczać 0_o Nick w grze: X_Mastergamer_X ile spędzasz serwerowi? no chyba będzie tak że Pn - pt 13:00 - 15:00 Sob 10:00 - 12:00 Nd 11:00 12:00 Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze najwięcej grasz? Creative Jak długo grasz w Minecraft? 4 lata ile jusz grasz na Craftapple? no 2 tygodnie ale jak przeczytałem /pomoc to jusz się dowiedziałem o wszystkim Czy miałeś/aś tu bana? nie Czy znasz komendy pomocnika? /kick {Nick} Dlaczego ty chcesz być pomocnikiem? bo lubie ten serwer jest fajny nigdy nie widziałem lepszego serwera Opisz się. jestem bardzo miły lubie wszystkich i chciałbym pomagać serwerowi tak jak ProtectionZ i inni, jak tylko się zgodzicie to będe pomagał serwerowi więc prosze o pomocnika a i PS XInfiniterX ma fajny skin i nick Będziecie tacy mili i zaakceptujecie podanie? prosze 0_o
1. Nie pomagasz. 2. Brak kilku punktów. 3. Ortografia w podaniu leży i kwiczy. 4. Nie musisz mieć pomocnika żeby pomagać innym graczom. 5. Podanie mało rozpisane. 6. Mały staż na serwerze jak i na forum. Jestem na NIE! Pozdrawiam Dejvoo
OMG ale orto. Brakuje punktów itd. na serwerze Cię nie widziałem, mam też wątpliwości co do wieku. NIE.
Nigdy nie będe pomocnikiem jakie życie jest okrutne ja się chyba zabije [hr] ProtectionZ to mnie już nie lubisz?