Dokładny nick w grze: Mój nick to xXBlowUpXx Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3,4 godziny dziennie a w weekendy nawet cały dzień Ile masz lat: Mam 16 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Creative,Seablock ale też na survivalu czasem Jak długo grasz w Minecraft: od początku wersji 1.5.2 beta czyli z jakieś 5 moze 5.5 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Na CraftApple gram około rok ( jeszcze na innych nickach) Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, miałam własny serwer Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Tak, /kick nick (powód) Dlaczego Tyonieważ mam doświadczenie, lubie pomagać, gadać z ludzmi, jestem ogarnięta. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Julia.Pochodzę z Radomia, jestem w gimnazjum.Lubie grać w piłkę nożną i tańczyć, lubię pomagać, kocham zwierzęta.Przyjaciele mówią, że jestem wygadana i mam dobrą gadkę dzięki temu dużo gadam z graczami na msg.Lubie grać na komputerze : w MineCraft, The Sims3, Metin, Smite i inne.Znam się na komputerach, nie używam wulgaryzmów i chyba tyle Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Latające bloki,przechodzenie koniem przez drzwi i więcej nie zauważyłam Wymień kilku członków ekipy: Phantom_Screw,Reconnect,DejVoo,pat277 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomaganie w ogarnianiu czatu, zgłaszać błędy i bugi,pomaganie graczom tym bardziej tym nowym i ogarnianie ludzi. Z góry dziękuję za przeczytanie
Jestem na T-A-K. Powody: - Długi staż + - Wiek + - Ogarnięta + - Jesteś miła + - Grałem z tobą na wcześniejszych nickach, często pomagałaś + - Ostatnio mało cię widzę na serwerze - (Może dlatego ,że ja gram tylko na SeaBlock. Tylko czasami wchodzę na Survival). Pozdrawiam!!! %Edit% Myślę ,że Gracz się nie obrazi jak podam jego wcześniejszy nick - Julka2767
Na nie - Nie udzielasz się na forum - Bardzo krótkie podanie P.S Po przecinkach stawia się magiczny przycisk zwany spacją.
Nie udzielam się na forum ponieważ mnie nie interesują jakieś zabawy typu snake.Jak są jakieś ciekawe tematy to się udzielam.A jak się nie pytasz o pomoc to nie dostajesz odpowiedzi Pozdrawiam.
Jestem na tak.Pomoglas mi jak się pytałem o komendy dałaś mi coś na start, co z tego że może za krótkie podanie ale każdy zasługuje na jakąś szanse poza tym jak się nie będzie udzielać to można kogoś innego znaleźć xd
I ? Ty się lepiej nie udzielaj i tak jesteś zbanowana [hr] A tak wogle to uzasadnij dlaczego nie mogłabym być pomocnikiem ?? Hyymmm. .??
Nie mam bana Ten nick to podróba Lady Ale wieeelee permów na forum mam. |||||| I jak cos to zbanowany...