MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] xXBlowUpXx

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika xXBlowUpXx, 25 Czerwiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xXBlowUpXx

xXBlowUpXx Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: Dokładny nick to xXBlowUpXx.
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mniej więcej od trzech do pięciu godzin dziennie, lecz teraz od sześciu do ośmiu godzin, ponieważ zaczynają się wakacje.
    Ile masz lat:Mam 16 lat.
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Dziele swój czas na serwer Survival i Creative.
    Jak długo grasz w Minecraft: Od początku wersji 1.5.2 beta.
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym serwerze gram około rok, jeszcze na innych nickach.
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, wielokrotnie pełniłam funkcje Helpera na innych serwerach.
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Na tym serwerze pomocnik posiada jedną komendę, /kick nick.
    Dlaczego Ty: Wielokrotnie pełniłam taką funkcje na innych serwerach, mam doświadczenie. Znam komendy ponieważ prowadziłam swój serwer. Często przebywam na serwerze w godzinach nocnych oraz popołudniowych.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nie lubię wypowiadać się na swój temat, ale postaram się. Mam na imię Julia, pochodzę z Radomia. Uwielbiam tańczyć ze względu na to od 9 roku życia uczęszczałam do formacji tańca towarzyskiego "CMG", lubię również grać w piłkę nożną, a także słuchać muzyki, mój typ to pop, oraz heavy metal. Mam ciemno brązowe włosy, prawie, że czarne, i piwne (brązowe) oczy. Lubię czytać książki fantasy połączone z romansem. Kocham zwierzęta, w przyszłości chce studiować weterynarie, a w dalszej przyszłości otworzyć swój własny gabinet weterynaryjny. Jestem otwarta na nowe znajomości, szybko je nawiązuje.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak.
    - Przechodzenie koniem przez ściany.
    - Brak cuboida na drzwi z wersji 1.8.
    Wymień kilku członków ekipy:
    [Pomocnicy] ProtectionZ, GirlGamersPL, LikeThatBoss, Shoga.
    [Mod] Blavck, ThreeEyedMaster, pat277, Marcinek7.
    Jakie obowiązki ma Pomocnik: Głównym obowiązkiem pomocnika jest pomaganie, tłumaczenie nowym jak i starczym graczom znaczenie komend, oraz zgłaszanie błędów/ bugów do administracji.

Reklama
  2. MsKornel

MsKornel Gość

Radom heheh xD

I no na TAK :D

3. GirlGamersPL

GirlGamersPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jak najbardziej na TAK. Miła, często pomocna. Nigdy nie zdażyło mi się ją upominać, czyli wzorowe zachowanie, a to dla mnie dużo znaczy. Podanie naprawdę bardzo ładne, nie długie, lecz nie krótkie. Wiek idealny. Zdania zwięzłe i spójne. Pozdrawiam i trzymam kciuki :)

4. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na T-A-K, osoba pomocna, pomaga więcej niż nie jeden pomocnik, często przebywa na serwerze, pomaga ogarniać czat. Na serwerze ma długi staż. Podanie ładne i przejrzyste. Trzymam kciuki!!

Pozdrawiam ProtectionZ.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę