MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] XxCzarnyX

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika XxCzarnyX, 27 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. XxCzarnyX

XxCzarnyX Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Imię:Jakub

Dokładny nick w grze: XxCzarnyX

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W dniach roboczych spędzam ok. 4-5 godzin, a w dniach wolnych 6-7 godzin. I najchętniej spędzam na czas na trybie Creative i czasami na SkyBlocku

Data urodzenia: (Pierwszy to dzień) 08.07.2006

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Daty rozpoczęcia dokładnie nie pamiętam ale wiem że w 2010 roku ,i wersja 1.6.4 .

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Wiem że to było około półtorej roku temu, czyli gram już półtorej roku.

Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany na serwerze ani na forum.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie nigdy nie pełniłem takiej funkcji.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: W tym czasie nic bym nie zmieniał na Craftapple.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek, jak nazwa wskazuje, pomaganie Graczom i Klientom w ogarnieniu działania serwera i forum/sklepu.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym być pomocnikiem ,ponieważ widzę na czacie różne wulgaryzmy bądź nicki i reklamy serwerów.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw bym zobaczył na czacie z jakiego powodu konflikt został stworzony, a potem wyjaśnił ten konflikt ,żeby nie było już żadnych konfliktów między Graczami/Klientami.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem posiadam umiejętność współpracy z ludźmi.

Opisz swoją osobę: Witam nazywam się Jakub wszyscy na tym serwerze i szkole znają mnie jako "Czarny". Mam dziesięć lat i już skończyłem trzecią klasę podstawówki.Gram w takie gry jak: Minecraft , Payday 2 , The Sims 4 , War Thunder i Unturned. Uwielbiam Piłkę nożną i gry jak mówiłem xD . Nie jestem osobą wulgarną ani denerwującą i nie lubię jak ktoś mnie okłamuje ani wyzywa. Lubie pracować w grupie (jak to w szkole :p )
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem w dniach roboczych od godziny: 15-21. W dniach Wolnych jestem w godzinach 8-13, 15-22. Oraz mogę być poza harmonogramem.
    Umotywowanie podania: Czasami nudzi mi się na bo siedzę i patrze na czat bo nie ma co robić ani budować ani nic. Więc pomyślałem ,że napisze podanie na pomocnika MC. Wiem że to są dodatkowe prace ale to mi w niczym nie przeszkadza. Każdy z Ekipy i Administracji serwera musieli się napracować w podaniu więc ja też musiałem się napracować. Ale moją prace zostawiam do oceny Ekipie i Administracji.

Reklama
  2. fox12

fox12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE. Szczera ocena tak jak chciałeś :).

----------------------------------------
    Fakt też Cię na serwerze nie widuję.
    -----------------------------------------

Ocena ulega zmianie :/.Niestety

3. Diarect

Diarect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie ani trochę Mi się nie spodobało, zdania nie są spójne i są dziwnie po układane. Spacje stawiamy po znaku interpunkcyjnym, nie przed. Prosiłeś, się na shutboxie, żeby oceniali Twoje Podanie. Na serwerze Cię widuje, ale nie widziałem jeszcze żebyś pomagał, ale możliwe, że to dlatego bo nie przesiaduje nie wiadomo ile na Creative i SkyBlock. No niestety nie ukrywajmy wiek tutaj jest dość niski, zdania są poukładane na tyle lat. To jest już Twoje drugie podanie, powinieneś Nas czymś zaskoczyć, takie BUUM! Żeby Administracja, aż spadła z krzesła czytając Twoje Podanie! Ale cóż nie udało się, niestety jak aktualnie jestem na nie, powodzenia następnym razem :)

4. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Oto i ja, jestem tu, by wypowiedzieć się pod podaniem.
    Na serwerze cię widuję, ale gdy już się tak dzieje, to nie widzę, żebyś pomagał.
    W tym wieku, który sobą reprezentujesz, łatwo o niestabilność psychiczną, nie ma pewności, czy za miesiąc nadal będziesz taki "chętny do pomagania". Poza tym tacy ludzie łatwo ulegają emocjom.
    Dalej, konstrukcja zdań.
    Powtórzenia, "stworzony konflikt".
    Jednak tym, co mnie dobiło, jest umotywowanie. Składasz podanie na pomocnika, bo ci się nudzi na serwerze. Trzeba było do mnie pisać, pofarmiłbyś ze mną części Lex Prime.
    Nie każdy, ale to już tak off-topic. :D (to zdanie jest też przykładem na problemy z interpunkcją)
    Może i czasem widuję paru członków Ekipy popełniających błędy ortograficzne/interpunkcyjne, ale tutaj to trochę przesadzone.

Reasumując, jestem na nie.

5. Dovemi

Dovemi Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ogólnie ostatnio widziałam, że pod podaniami wypowiadają się bardziej ludziska z ekipy, ale co tam w końcu to nam będzie ten Pomocnik "pomagał".
    Na serwerze cię widuję od niedawna, ale poza śmieszkowymi tekstami na czacie, nie zauważyłam żadnej pomocy (a uwierz mi nie mam życia towarzyskiego i siedzę na serwerze długo... za długo)
    Dodatkowo błaganie o ocenę na czacie, mimo, że nie łamie regulaminu to jest dosyć uciążliwe i wcale nie poprawia stosunku innych do twojego podania, a wręcz na starcie obniża ich ocenę o tobie i twojej osobie.
    Ja osobiście jestem na nie, od 15-21 lepiej idź pomóc mamie w domu, albo odrób lekcje jak ci się nudzi.

"YYYY Dovemi, ale on ma wakacje, nie musi robić lekcji YYYY"
    Bycie pomocnikiem to nie jest praca sezonowa, to jest obowiązek, który zobowiązujesz się wypełniać przez dłuższy czas. Pomyśl czy w następnych latach wciąż codziennie będziesz miał czas od 15-21. CODZIENNIE

6. XValkarX

XValkarX Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie starannie podnie, nie widzę abyś pomagał.

Neutral.

7. Nameless

Nameless Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Widziałem cię raz czy dwa, nie pomagasz, aktywność na forum ograniczasz jedynie do przywitania się na shoutboxie.
    W ogóle moim zdaniem w ekipie panuje przeciążenie osobowe, więcej ludzi nie potrzeba aktualnie, ale to tylko moja opinia.
    Wyrok
    Nie

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę