MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] zuzitka464

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by zuzitka464, 28 August 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zuzitka464

zuzitka464 Użytkownik

Imię: Zuzia
    Dokładny nick w grze: Zuzitka464
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze 5-6 godzin z przerwami. Najchętniej przebywam na Creative i Skyblock
    Data urodzenia: 04/01/2003
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 25 kwietnia 2012 wersja- 1.2.4
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: ok. 10/07/2014
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy B)
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Niestety nigdy nie pełniłam takiej funkcji :'(
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: poziom w którym jest opcja skakania po planetach- podobne do wyspy w skyblock ale w tym przypadku ma się planetę i trzeba o nią dbać.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Przedewszystkim pilnowanie aby gracze stosowali się do zasad- np. nie przeklinali oraz tłumaczenie spraw graczą.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ lubię wasz serwer i chciałabym pomagać bardziej niż dotychczas
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Poproszę o spokój, zapytam o przyczynę a jeżeli konflikt dalej nie ustanie i dojdzie do przekleństw będę zmuszona wyciszyć lub wyrzucić tą osobę :\
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak trudno mnie sprowokować, zawsze unikam kłótni i jestem miła.:]
    Opisz swoją osobę: Jestem miła dla innych lubię jeździć na rolkach i grać w pokemon GO (bo kto nie lubi?;) ) Często siedzę w domu. Lubię pomagać i kocham zwierzęta <kocham> .
    Mam w domu 2 papugi i psa. Mój ulubiony kolor to różowy. Moje ulubione zwierzę to Alpaka.
    Określ swoją dyspozycyjność: Najczęściej można mnie spotkać właśnie na tym serwerze ponieważ na nim gram większość czasu (nie mam facebooka ani skype)
    Umotywowanie podania: Uwielbiam serwery craftapple i bardzo pragnę zostać pomocnikiem ;)

Reklama
  2. bolek5555

bolek5555 Użytkownik

Po 1.Podanie się zlewa.
    Po 2.widzę Cię cały dzień na Creative.
    Po 3.Wyjdź na pole zanim sobie życie. zmarnujesz sobie życie.
    Po 4.Jesteś zbyt krótko na CraftApple
    A kryterium wiekowe jest od 13 lat.

Na ten czas jestem na tak
    Powodzenia!

3. fox12

fox12 Użytkownik

Witaj, nie odpisuj pod swoim podaniem liczy się to do nabijania postów :/

Na CA od 2014r? Nigdy Cię, nie widziałem :/

A i takim sposobem jakim komentujesz swoje podanie, nic nie osiągniesz (sposób pełen złości).

NIE.

#KotletTelefonPisze

4. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Nigdy, ale to nigdy nie widziałem cie na żadnym z tych trybów.

Grasz tyle, a dopiero teraz założyłaś konto na forum ?

Brak doświadczenia.

Zawsze możesz napisać tą propozycję tutaj.

Mogłaś to opisać bardziej jedno zdanie to bardzo mało, brak komend pomocnika, zapoznaj się z nimi, komendy znajdziesz tutaj.

Krótko opisane.

Nie takie było pytanie, miałaś odpowiedzieć, "Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi?"

Same chęci to za mało, trzeba dążyć do celu co powiem, że chce zostać prezydentem bo mam takie chęci i mają mnie wybrać na tym to nie polega :).

Na chwile obecną jestem na NIE!

5. zuzitka464

zuzitka464 Użytkownik

A czy mnie interesuje na co jesteście? Startuję żeby właśnie tego wszystkiego spróbować! A jak nie pasuje to sobie darujcie bo to aż przykre jak się wszystkiego doczepiacie!

6. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Nie przejmuj się wszystkim. I tak ostatni, decydujący głos należy do osoby, która opiekuje się Ekipą.

Spróbuj za miesiąc.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page