Dokładny nick w grzeominik12 Ile czasu możesz poświęcić serwerowiSerwerowi mogę poświęcić ok 2/3 godziny dziennie jeśli stan zdrowia mi będzie na to pozwalał) Ile masz lat:[Mam lat 13] Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:[Dużo czasu spędzam na Cenzura] Jak długo grasz w minecraft:[Gram ok 3 lat] Jak długo grasz na serwerze craftapple:[Gram od niedawna] Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:[Nie] Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:[Posiadałem swój server] Czy znasz komendy CzatModeratora (/warn /template /mute /tempban /kick ):[Tak] Dlaczego ty:[Chciał bym zostać CzatModerator'em ponieważ jestem młodą osobą ale rozgarniętą i berdzo nie popieram zachowania ludzi na czacie] Opisz siebie w kilku długich zdaniach:[Moja osoba jest inteligentna.(chodzi o mnie.Mam bardzo dobre kontakty z Minecraftem] Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:[Tak są to np: Cofanie graczy do tyłu.Wywalanie z servera itp.] Czy czytałeś/aś regulamin:[Tak] Gdzie jest regulamin:[Regulamin jest umieszczony na forum] Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:[Nie miałem okazji] Gdzie jest podstrona ekipa:[Niewiem] Jakie obowiązki ma CzatModerator:[Przede wszystkim jak sama nazwa wskazuje ogarnianie czatu]
''[Gram od niedawna]'' Czyli ??? Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:[Dużo czasu spędzam na MySQ] chodzi o survival creative (/warn /template /mute /tempban /kick ):[Tak] - Nie !!! ''rozgarniętą i berdzo'' - YY... co >?< [Moja osoba jest inteligentna. Hahaha Wywalanie z servera itp.] - lol [Regulamin jest umieszczony na forum] a dokładniej Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:[Nie miałem okazji] ???? Gdzie jest podstrona ekipa:[Niewiem] ???? Jakie obowiązki ma CzatModerator:[Przede wszystkim jak sama nazwa wskazuje ogarnianie czatu] za mało Ocena końcowa nie Podanie według mnie napisane dla żartów
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaahahahahahahahhaahhaahhaahhahaahhahaahhahahahahahahahaahahahahhahahaahahhahahahahahahahahaahgahahahahahahahahahahahahajajajajjajahahahahhahahaaggahahahahahahahahahhahahahahahahahajahhahajahhahahahahahahahahahahahahahjajaajjajajjajahahahahahahahahahaaahhahahahahahauauauahhahaahhahahahahahhaha To moja siostra ma 12 lat i jest bardziej ogarnięta na NIE
Na nie. Podanie ciężkie do przeczytania, okropne nawiasy w każdym zdaniu, za młody. Pozdrawiam Reklama zawarta w podaniu! Warn