Dokładnyczatu w grze: LoL1410 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 6-7 godzin Ile masz lat: 14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Na serwerze mc.craftapple.pl Jak długo grasz w minecraft: W minecraft gram od 2 lat Jak długo grasz na serwerze craftapple: Na serwerze craftapple gram 5 mięsięcy, lecz miałem przerwę bo serwer był kiedyś na 1.7.4 Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: bana nie ale kicka tak Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie, poniewaz jeszcze nikt nie dał mi tej szansy Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): Np: /kick LoL1410 słowa Dlaczego ty: Chciałbym żeby wkońcu ktoś dał mi tą szansę i jak najlepiej bym ją wykorzystał Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem chłopakiem, wzrost 171 mieszkam we Wrocławiu, lubie tenis minecrafta i LoL'a nie przeklinam, nazywam się Łukasz Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: cuboid nie obejmuje nowych drzwi, nowego mięsa nie da się jeść Czy czytałeś/aś regulamin: Tak Gdzie jest regulamin: Na stronie serwera Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: tak Gdzie jest podstrona ekipa: W zakładce forum Jakie obowiązki ma CzatModerator: Obowiązki CzatModeratora to : sprawdzanie czy jakiś gracz np gra na X-rayu tepanie się do graczy komenda /tp (nick) ogarnięcie czatu, udzielanie odpowiedzi, porad, zgłaszanie błedów adminowi Switch to Full Version
Hahaha ty tak serio ? 4 punkty na nie. 1 wiek,2 Nie widziałem cb nigdy ,3 nie ma linków do regulaminu i do ekipy, komendy Cm to /kick nick powód ./ps Nie potrzebnie 2 razy jeden temat zrobiłeś na zakładce .
Na nie !!! Powody wymienił Albercik24 + Często jesteś wyrzucony z serwera, Obowiązki wymieniłeś dla rangi Moderator, Wiek, brakuje kilka punktów .