Dokładny nick w grze: Domin24 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4/5 godz. Ile masz lat: Mam 13 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Gram na Survival a czasem na vanilii. Jak długo grasz w Minecraft: Gram w minecraft od wersji 1.5.2 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Więcej niż 2 miesiące. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie miałem tutaj bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): / kick Dlaczego Ty: Ponieważ Jestem dostępny prawie zawsze na serwerze. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Znam. Wymień kilku członków ekipy: ||Pomocnik Ladavi|| ||Pomocnik lucklucky10|| ||Pomocnik _Zielony_|| ||Pomocnik Puma_Poland|| ||Pomocnik Yumisiek|| ||Pomocnik LikeThatBoss|| ||Pomocnik shoga|| ||Moderator Marcinek7|| ||Moderator Sune1984|| Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma pilnować chatu i dawać kicki graczom np. co przeklinają, reklamują.
Zmień prefix na (Podanie)Domin24 Ogólnie ładne podanie a temat znasz bugi Świetne wybrnięcie z buguw przecież nie pisze wymień . Na tak