Dokładny nick w grze:MinecraftZoczok Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Niestety 2-4 godzin:] ale w weekendy 5-7. Ile masz lat:19 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock):Chyba surival. Jak długo grasz w Minecraft:Gram od 3 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Juz dobre 4 miesiące. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Tak mialem 2 razy bana z Nieumyślną reklame. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak na 2. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick (nick gracza) (powód) Dlaczego Ty:Jestem miły przynajmiej staram się ,pomagam czsami ludzie spamią tak o 4 00 rano i nie ma nikogo rzeby ich uspokojić. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imie Maksymilian (Maksiu) moją pasią jest piłka nożna i muzyka cos w stylu electro lubir tez Queen.Szykuje sie na studia.Lubiłem bajke "Bob Budowniczy" jak bylem maly , moim ulubionym klubem pilkarskim jest PSG (Paris Saint Germain),ponieważ od 6roku życia jestem we Francji. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak na creative Np jestem dodany do dzialki a pisze że nie moge tu budowac.Na surivalu widze latające bloki dźwiękowe. Wymień kilku członków ekipyuma,Yumisiek,Ladavi,Zielony,shoga,lucklucky10,LikeThatBoss ichyba już inych nieznam Jakie obowiązki ma Pomocnik:-ogarnianie czatu -zgłaszanie problemów -Pomagać graczom -Wykonywac zadania wyższych rang niż Pomocnik Pozdrawiam[/i][/b]
Jestem na Nie. Ponieważ Miałeś bana Widuję ciebie na Creative Nie znasz bugów Nie Można Budować to nie jest Bug. Pozdrawiam gracz mati1x1
Lepiej popraw bo trochę niedbale zrobione to podanie ;v Jeśli nie usuniesz, albo poprawisz to masz ode mnie niestety Dislike ;p Pozdrawiam, Lucklucky10