Dokładny nick w grze:MinecraftZoczok Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Około 4-6 godzin dziennie. Ile masz lat:Mam 19 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock):Na survivalu. Jak długo grasz w Minecraft:Gram w Minecrafta od 2012(3lata). Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Już dobre 5 miesięcy. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Tak 2 razy za nieumyślną reklamę . Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak na 3 takich serwerach. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):O ile się nie mylę tylko /kick (nick) (powód)innych nie znam. Dlaczego Ty:Już wiem co to znaczy być Pomocnikiem,rano np. dużo graczy spamiło ale nie było żadnych graczu którzy mieli rangeco daje /kick w tedy bym ich wykopał umię spełniac zadania zadane przez adminów,i wiem kiedy i co . Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Nazywam się Maksymilian czyli Maksiu lub Maksio,mieszkam w Paryżu,lubie grac w piłke nożną ale nie mam na to zbyt czasu bo poświęcam dużo czasu serwerowi,przygotowywuję się na studia.Lubię dużo jeść pizze i karkówki.Moją pasią jest muzyka Elektroniczna i Piła Nożna. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak spotykam się często z latającymi blokami dźwiękowymi,no i chyba to tyle . Wymień kilku członków ekipy: -Yumisiek -Zielony -shoga -Ladavi -lucklucky10 -LukDub -CSaar Jakie obowiązki ma Pomocnikomocnik ma obowiązek -Pilnowania chatu -Wykonywać zadania wyższych rang -Pomagać graczom -Raportować problemy -Być aktywnym na serwerze Pozdrawiam <3
Odczekałeś aby na pewno miesiąc ;p? Prefixu też nie ma [...] 2 bany to za dużo jak na przyszłego Pomocnika ;p