Imię:Jeff Dokładny nick w grze: Xx_Jeff_xX Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: od poniedzialku - czwartku ok. 2 lub 3 godzin dziennie ale od piątku - niedzieli ok.4 lub 5 godzin dziennie najchętniej na creative Data urodzenia: 9 listopada 1999 r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Y.. nie jestem pewien ale chyba 3 lata temu na wersji 1.6.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:4 miesiące temu Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie byłem karany Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:tylko jedno czyli Lagi czasami są takie chwile kiedy mam straszne lagi Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia: /kick - wyrzuca gracza np. /kick Xx_Jeff_xX Nietykieta /mute wycisza gracza na dany czas Obowiązki: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Dlatego iż czasami widze graczy którzy zachowują się wulgarnie.I też dlatego że chciałbym pomagac innym na serwerze W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłucham obu osób, upewnie sie że mówią prawde.Jesli bendą wysłycham również swiadków.winnemu wyznacze odpowiednią kare Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak.Posiadam taką umiejętnosć współpracy ludźmi.] Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Hej.Mam na imie Jeff.chodze do Technikum.Lubie grać w piłke nożną i koszykówke.Kocham grać też na waszym Epickim Serwie. Jestem osobą inteligentną i chętnym poznania nowych przygód.Jestem miły,pomocny i kulturalny.Umiem się dogadać z innymi ludźmi. Określ swoją dyspozycyjność: Można mnie zobaczyc na forum ja i na servie (to rzecz jasna). Umotywowanie podania: Mysle ze mi sie uda i nadam sie na pomocnika.Trzymam za was kciuki Pozdrawiam Jeff.
Ostatnio napisane podanie: 12-27-2016 Te podanie napisane zostało: 01-13-2017 A więc nie odczekałeś miesiąca Obowiązki copypaste Innych rzeczy nie będę wymieniać Jestem na NIE. Pamiętaj, następne podanie składaj za min. 30 dni O świetnie, a poprzednio pisaliśmy że nazywamy się Kuba. Chyba że chodziło ci o drugie imię
Witaj, Nie widziałem Cię ani razu na Forum, w grze widziałem Cię tylko kilka razy. Nie próbuj nas oszukać Rocznik 99' osiąga w tym roku pełnoletność. Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera. Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.