MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PodanieTS] Ladavi

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika Ladavi, 15 Luty 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    1. Nick: Ladavi
    2. Wiek: 19
    3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: 8h+ w tygodniu, weekendy - no dużo.
    4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Mam moda nawet.
    5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Od lata 2015.
    6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Nie.
    7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Czuję się w permisjach jak ryba w wodzie.
    8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak.
    9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Dawid, mam ukończone 19* lat, mieszkam w
    Poznaniu. Aktualnie uczęszczam do 4 klasy technikum informatycznego. Generalnie bardzo lubię nawiązywać* nowe
    znajomości oraz pomagać ludziom, którzy w danym momencie potrzebują wsparcia nie tylko informacyjnego, ale również
    jeśli chodzi o ich postępowanie poza serwerami. Interesuję się informatyką oraz grą internetową League of Legends, w moim odczuciu gram w nią całkiem dobrze. Na co dzień przebywam na teamspeaku cały czas kiedy wracam do domu co świadczy o tym, że mam całkiem sporo wolnego czasu i jestem dyspozycyjny.

10. Dlaczego Ty: Jestem osobą pomocną, która lubi bezinteresowanie pomagać ludziom mającym
    zagwozdki związane z czymkolwiek. Z racji, że jestem osobą nastawioną w stosunku do innych raczej pokojowo tudzież
    neutralnie, większość postrzega mnie jako osobę przyjazną co jest ważne podczas dialogu z kimś poszukującym
    wsparcia.
    11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: xXSoniaXx, kefirrrrrrrr, Kruku oraz XInfiniterX.
    12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3:
    - Pomagałbym kolegom i koleżance z wyższych rang w utrzymaniu ładu oraz spokoju na serwerze;
    - Zgłaszał bym wszystkie mankamenty serwera;
    - Pomagałbym graczom w rozwiązywaniu ich dylematów związanych głównie z serwerem teamspeak3, ale nie tylko
    jeśli moja wiedza będzie wystarczająca;
    - Byłbym oczywiście dyspozycyjny dla osób z wyższymi rangami;
    - Sprawdzałbym poprawność dat/opisów kanałów/awatarów czy aby są zgodne z regulaminem sieci serwerów
    craftapple;
    - Znajomość serwerów Craftapple oraz forum posiadam aczkolwiek warto o tym wspomnieć. :)
    13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałem/łam regulamin, zrozumiałem/łam jego
    postanowienia, wprowadzone dnia 31.01.2016r.
    Aczkolwiek ostatnie zmiany w regulaminie miały miejsce 28 maja 2016 i z tymi zmianami również się zaznajomiłem.

Składam podanie, gdyż uważam, że degrad dla mnie był dziwny.

Reklama
  2. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Nie no...., bez jaj..., proszę was.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę