1. Nick: Ladavi 2. Wiek: 19 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: 8h+ w tygodniu, weekendy - no dużo. 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Mam moda nawet. 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Od lata 2015. 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Nie. 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Czuję się w permisjach jak ryba w wodzie. 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Dawid, mam ukończone 19* lat, mieszkam w Poznaniu. Aktualnie uczęszczam do 4 klasy technikum informatycznego. Generalnie bardzo lubię nawiązywać* nowe znajomości oraz pomagać ludziom, którzy w danym momencie potrzebują wsparcia nie tylko informacyjnego, ale również jeśli chodzi o ich postępowanie poza serwerami. Interesuję się informatyką oraz grą internetową League of Legends, w moim odczuciu gram w nią całkiem dobrze. Na co dzień przebywam na teamspeaku cały czas kiedy wracam do domu co świadczy o tym, że mam całkiem sporo wolnego czasu i jestem dyspozycyjny. 10. Dlaczego Ty: Jestem osobą pomocną, która lubi bezinteresowanie pomagać ludziom mającym zagwozdki związane z czymkolwiek. Z racji, że jestem osobą nastawioną w stosunku do innych raczej pokojowo tudzież neutralnie, większość postrzega mnie jako osobę przyjazną co jest ważne podczas dialogu z kimś poszukującym wsparcia. 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: xXSoniaXx, kefirrrrrrrr, Kruku oraz XInfiniterX. 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: - Pomagałbym kolegom i koleżance z wyższych rang w utrzymaniu ładu oraz spokoju na serwerze; - Zgłaszał bym wszystkie mankamenty serwera; - Pomagałbym graczom w rozwiązywaniu ich dylematów związanych głównie z serwerem teamspeak3, ale nie tylko jeśli moja wiedza będzie wystarczająca; - Byłbym oczywiście dyspozycyjny dla osób z wyższymi rangami; - Sprawdzałbym poprawność dat/opisów kanałów/awatarów czy aby są zgodne z regulaminem sieci serwerów craftapple; - Znajomość serwerów Craftapple oraz forum posiadam aczkolwiek warto o tym wspomnieć. 13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałem/łam regulamin, zrozumiałem/łam jego postanowienia, wprowadzone dnia 31.01.2016r. Aczkolwiek ostatnie zmiany w regulaminie miały miejsce 28 maja 2016 i z tymi zmianami również się zaznajomiłem. Składam podanie, gdyż uważam, że degrad dla mnie był dziwny.