1. Nick: BUBU_EU 2. Wiek: 13 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: Od 2 do 6 godzin 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Około 2 lata 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Z serwera Ts3 korzystam już ponad pół roku. 6. Czy miałeś tu kiedykolwiek bana/dlaczego: Nie, nigdy nie miałem tu bana. 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Tak. 8. Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, pełniłem funkcję moderatora. 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Kacper i chodzę do pierwszej gimnazjum [klasa matematyczna]. Urodziłem się w lipcu 2002 roku. Lubię pomagać ludziom oraz ich poznawać. W przyszłości chciałbym obrać kierunek robotyki. Teraz uczę się dwóch języków obcych: Niemieckiego i Angielskiego. Ogólnie jestem pewny siebie i otwarty na ludzi. Nikomu nigdy nie odmówiłem pomocy przez co w swojej szkole jestem lubiany i szanowany. 10. Dlaczego Ty: Uważam, że przydałbym się do waszej ekipy, ponieważ tak jak już wcześniej wspomniałem sprawia mi satysfakcje pomaganie ludziom. Poza tym lubię ich poznawać.Długo siedzę na serwerze przez co mogę pomagać nowym osobom korzystającym z tego Ts'a. Kupiłem sobie mobilną wersję team speak i dzięki temu jestem w stanie pomóc nawet kiedy nie ma mnie w pobliżu mojego komputera. 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: XInfiniterX xXSoniaXx Marcinek7 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Obowiązki pomocnika: -Pomagać wyższym rangom w ogarnianiu nieporządku. -Zgłaszać bugi, błędy do administracji. -Uczestniczyć w życiu serwera oraz forum -Pomagać graczom w ich problemach i wyjaśniać działanie Ts3 -Być dyspozycyjnym -Kontrolowanie dat ostatniego logowania oraz sprawdzanie formatu opisu. -Kontrolować graczy (sprawdzać avatary i ich opisy) -Znać serwery Craftapple oraz forum 13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałem/am cały regulamin, zrozumiałem/am go i akceptuję jego postanowienia.
Ogólnie podanie ładne, nie byłeś karany, regulamin znasz - jestem na TAK --> Jedyny minus : nie jest za bardzo rozwinięty ;/ ale co tam ;p
Widać wkład w podanie, Aktywny na serwerze TeamSpeak3, Zna się na rzeczy, Miła osoba, Zachowanie odpowiednie na Pomocnika Ts3, Ne byłeś karany, Każdy punkt czysto i klarownie opisałes. Jestem na TAK. Powodzenia
Jestem na TAK! POWODY: >> Nigdy nie miałeś bana na TS3. >> Podanie mnie zachęciło. >> Na pomocnika MC może się nie nadajesz, ale na TS3 tak. >> Z tego co wiem, dużo spędzasz czasu na TSie. Życzę powodzenia!
A ja będę na NIE. Nie udało Ci się na serwerze MC z Pomocnikowaniem to startujesz na serwerze TS, co świadczy o tym, że zależy Ci tylko na przywilejach a obowiązki i całą resztę masz lekko mówiąc w tyłku. Podanie ładne? Ładnym podaniem można nazwać podanie Three i kilku innych osób, to jest zwykły standard - brak konkretnego umotywowania podania, błędy słowne i interpunkcyjne na poziomie podstawówki, kopiuj + wklej [...] Pragnę też dodać że za czasów Trolla kolega uwielbiał klnąć na głos, używać modulatorów głosów udając innych do różnych celów, podważać regulamin i robić awanturę z byle czego.