Dokładny nick w grze: MrEndriu Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:3/4 h nieraz 5 Ile masz lat: 14 prawie 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock):Creative :3 Jak długo grasz w Minecraft: chyba z 5/6 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: kilka tygodni ale nadrabiam Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak miałem właściciela x2. współwłaściciela x3. Budowniczy x5/6 Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Jest tylko /kick (nick) (powód) Dlaczego Ty: Ponieważ lubie grać na servie ogarniam takie role jak admin czy pomocnik nie kickuje za nic potrafię rozpatrzyć sprawe i wydać słuszny wyrok. jeśli nie przekonuje was to podanie i mam taki wiek czy coś w tym stylu zapraszam na pw podam strone serwa cs na którym mam adma lub coś. mogę zadbać o serva. pomóc żeby nie było reklam i zapobiec różnym konfliktom. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nie lubie mówić sam o sobie i oceniać siebie, wole gdy sam ktoś mnie oceni. ale jeśli macie taką potrzebę to prosze bardzo. Lubię grać w piłkę nożną lub pograć na kompie. nienawidzę hakerów lub botów którzy spamią non stop tym samym utrzymuje dystans do siebie przekonacie sie. akceptuje każdy regulamin i go przestrzegam. jeśli zrobię coś źle to sie poprawie szybko. nie heatuje, nie spamie bezsensu, lubie sie pośmiać, lubie pomagać. i wiem że mało mam minut na forum ale nadrobie jak tylko mogę i obiecuje że was nie zawiodę. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:jak narazie nic nie zauważyłem ale jak zauważę to dam znak Wymień kilku członków ekipy: a oto oni : Marcinek7, Nazilord24, krzyss06 i RaddiPL tylu wystarczy? Jakie obowiązki ma Pomocnik : Ma za zadanie pomagać graczom w różnych problemach wykonywać polecenia Viceadmina. HeadAdmina itp. można wymieniać dalej.
Jestem na Nie. Ponieważ: - Nigdy cie nie widziałem. - Nie udzielasz się na czacie. - Nie jesteś aktywny na forum oraz nie udzielasz się na forum. - Podanie nie czytelne.
Brak obowiązkowego prefixu, zepsuł ci się trochę MyBB bo widać kod. Oddziel podpunkty chociaż jedną linią bo nie mogę tego przeczytać. Po co podałeś informację, że masz rangę administratora w CS:GO skoro to jest minecraft? Na tą chwile: na nie. ~Pozdrawiam
O i jeszcze brakuje ci kilku punktów. Masz tu pełny wzór: Dokładny nick w grze: Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Ile masz lat: Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Jak długo grasz w Minecraft: Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Dlaczego Ty: Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Wymień kilku członków ekipy: Jakie obowiązki ma Pomocnik: Kod [Podanie] twój nick Obowiązki Pomocnika: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
Jestem na Nie. Ponieważ: - Nigdy cie nie widziałem. - Nie udzielasz się na czacie. - Nie jesteś aktywny na forum oraz nie udzielasz się na forum. - Podanie nie czytelne. ——Edit—— Jestem neutral. Dlaczego? • Podanie ładnie, starannie napisane. √ • Nie pomagasz. • Nie bierzesz udziału w dyskusjach/ rozmowach na forum. • Dzisiaj pierwszy raz widziałem Cie na serwerze. • Dzisiaj się zarejestrowałes i odrazu podanie? Z tego co wiem jesteś helperem na serwerze Alberta tam mówisz, że ten server to gówno, a tu przychodzisz i masz czelność składać podanie? Czy to kolejny rozkaz Alberta,? Co teraz Ci zaoferował range ||mod|| ?
hahahahahahahahahahahaha sory że sie wypowiem w podaniu ale Needenson widziałeś mnie dziś jak krzysss groziłeś weź nie kłam i nie kopiuj ! Nedson to nei moja wina ze dzisiaj dopiero mnie na servie widziałeś bo ja jak jstem w domu moge grać od 10 do 15 jakoś czyli jak ze szkoły dopiero wrócisz :/ a zobacz moje ph czyli /p h MrEndriu sam robiłem pół a pekunis 2 pół albo /p h Perkunis robiłem te domki itp ... bardzo dużo gram... Nedson nie mam helpera na sevie alberta ja z nim nie Utrzymuje kontaktów -,- a po 2 z kont ty go znasz ? ja go znam tylko z posady Admina na Jb cs 1.6 non steam ... więc kolego tu sie wrobiłeś mam czelność składać podanie bo mam do tego prawo. I o jaką range ci chodzi wgl koleś ja na jego servie nie byłem i nic nie mówiłem nieźle kłamiesz warmik sie zaraz przyszykuje ... chyba że mi ktoś konto zarypał -,-
Hmm zastosowałeś jakieś kolorki ale nie są spójne z ogólną kolorystyką tzn. według mnie powinieneś oddzielić kolorami podpunkty i zrobić to w ten sposób aby podanie nie raziło w oczy. Jeśli nie dasz rady z MyBB czyli ustawianiem kolorów, pogrubieniem itp. no to już wtedy mówi samo za siebie. ~Pozdrawiam
---------- Edit ---------- Zmieniam zdanie ponieważ Podanie zostało edytowane Na Tak. Widać, że tym razem się bardzo postarałeś.
No cóż. Tutaj chociaż widzę że nie próbujesz sięgnąć księżycajak niektórzy z czasem na serw... Wiek? Tak jak pisałem kiedyś gdzieś na forum. Wiek nie jest wyznacznikiem wiedzy tylko czasu na to żeby ją zebrać i poukładać ;-) Dzisiaj mi dowiodłeś że masz coś olejuw głowie w sprawach między ludźmi tak więc... Zastanawiam się i... Jestem Na Tak ;-)
MrEndriu Dziś pojawiłam się po raz 1 na serwerowni bardzo mi pomogłeś co gdzie i jak umiałeś wytłumaczyć i nakierować na forum czy na ts3 Jestem na tak bo jak dla mnie sprawdzisz się na tym stanowisku dziś to udowodniłeś dziękuje jeszcze raz za pomoc Dajcie chłopakowi szanse każdy na nią zasługuje,ma nieżle gadane poradzi sobie
Na NIE. + Widzę jak pomagasz - Nie udzielasz się na forum - Po kropce piszemy wielką literę - Zły prefix - Wczoraj się zarejestrowałeś i już podanie - Mało czasy spędziłeś na forum
no i co z tego że mało czasu na forum ?? ... jak ważniejsze jest to że potrafię sie obsługiwać adminem itp ... a że po kropce wielka litera nie muszę zwracać na to uwagi jak za takie coś karać to prawie nikt nie dostał by adma ... więc .. widzisz ..
Fakt faktem, grać gra. Ale jestem neutral. Co mnie zbulwersowało pod podaniem? Komentarz "Needenson'a". Czlowieku, z hoinki sie urwałeś? Z tego co mi wiadomo, sam się do tego przyznawałeś, byłeś/jesteś helperem u grubasa. I sadze, ze tam tez obrazales CA, bo to u nich najwyzszy zaszczyt, wiec prosze Cie, nie wypowiadaj sie tak w stosunku do innych graczy, oraz, nie tlumacz sie, bo akurat Tobie nie uwierze Banda grubasa zawsze kłamała i kłamać będzie
Phantom_Screw zrezygnowałem z posady HeadHelper, ponieważ byłem źle traktowany. Jak mówilem Albert wymagał szacunku a sam nie umiał go zapewnić. Nigdy nie obrażałem ca. Nawet jak byłem tam na serwerze headhelperem to więcej czasu spędzałem na ca.
Wy zawsze w każdym temacie miśicie odbiec od tematu -_- A co do Endria, znam cię z reala, więc jak nie, jak na tak, ale no faktycznie pograj tu z 1-2 miesiące i wtedy możesz pójść na pomocnika, choć niewiem czy ci się tu uda, bo tu dostać rangę to tak jak na saharze śnieg (ps. to nie jest obraza serwa jakby co, chodzi mio to, że o rangę tu bardzo trudno )
Jeny chłopak się napracował + Podanie ładne. + wiek odpowiedni. + Wie wszystko komędy. + Trzcionka ładna. - Podanie troszeczke ubogie. - Nie znasz bugów. - Nie pomagasz Edit: Neutral czyli tak albo nie