Imię: nie mogę podać Nick: __Purple_Boy__ Ile czasu przebywam w grze: Co najmniej godzina dziennie Data urodzenia:Nie mogę podać Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ok.2009 wersja. chyba 1.6.4 przybliżona data gry na craftapple: 2014 chyba czy kiedykolwiek byłeś karny na serwerze lub na forum: nie Czy pełniłeś kiedyś podobną funkcje poza craftapple o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: nie co chciałbyś zmienić na craftapple: udostępnienie kolejek Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: obowiązki pomaganie MODom, Adminom i ViceAdminom uprawnienia kikowanie i banowanie graczy którzy nie przestrzegają regulaminu Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Lubie pomagać, jestem bardzo miłym człowiekiem i przestrzegam zasady jak załagodzisz powstałe konflikty: najpierw uspokoje graczy potem jeśli nie posłuchają dam kika czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Określ swoją osobę: Jestem miły bardzo pomocny zawsze odpowiadam na pytania. Jestem publiczny i nie hejtuje. Jeśli jest sytuacja gdzie jakiś gracz mnie wyzywa staram się to zgłosić lub ignoruje. Jestem osobą spokojną nie denerwuje się gdy ktoś zrobi mi kawał Nie lubię ludzi którzy się przechwalają Określ swoją dyspozycyjność: najpierw prubuję wymyślić rozwiązanie Umotywowanie podania: nie mam słów na umotywowanie B)
Do komentarzy kolegi Moderatora dołączam fakt, że podanie jest niezgodne ze wzorem oraz zawiera błędy ortograficzne i interpunkcyjne.