Witam. O to moje podanie na rangę Pomocnika serwera głosowego TeamSpeak3 [align=center]Nick: N9q Ile masz lat: 16 Ile możesz spędzić czasu na serwerze TeamSpeak: 3-5 h Czy gracz na serwerach minecraft: Nie za często, ale gram Jak długo już u nas jesteś: Ponad rok. Teraz miałem jakiś miesiąc przerwy. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. Czy znasz BBCODE, opcje administrowania TeamSpeak3: Tak znam. Miałem swój serwer TS3. Umiem go konfigurować i znam chyba wszystkie możliwe opcje oraz ustawienia. Dlaczego Ty: Nie jestem wulgarny. Mam sporo czasu bo nudy w wakcaje. Miałem ostatnio odpoczynek od minecrafta ale powracam z powerem! Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Hej Nazywam się Jan. Pewnie kilka osób mnie zna bo zabawiam to już przeszło rok. A jeśli już ktoś mnie pamięta są to głównie nie miłe wspomnienia Nwm czy ceni się tu szczerość, ale dobra lecimy bez kitu. Jestem dosyć leniwy, ale mimo tego nie ucze się źle. Nie nawidze dodawać ogonka do e, dlatego wszędzie jest "e" zamiast "ę". Wstaje późno bo są wakacje a ja jestem śpiochem. Jakoś nigdy nie lubiłem pomagać. O dziwo zmieniłem się. I pewnie sam bym tego nie dostrzegł, ale tak stwierdzili moi znajomi. Nie jestem wrażliwy. Często jestem chamski, arogancki, ale nikogo nie zjem =d Interesuje się muzyką. Gram na gitarze i fortepianie. Jeżdże sportowo na rowerze i muszę przyznać że mam od tego świetne łydy Ulubiony kolor- Niebiseki :3 Oprócz minecrafta gram w Wiedźmina i L O L A (ktoś duo? ;d ) Wymień administrację serwera TeamSpeak: adsone i Sprytny Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Te które trzeba spełniać i jeszcze więcej - Pomagać wyższym rangom w ogarnianiu nieporządku, - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla Administracji, - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie TeamSpeaka. - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Administratora, Moderatora) - Sprawdzanie formatu oraz dat w opisach kanałów, - Sprawdzanie opisów i avatarów użytkowników, - Znajomość serwerów CraftApple.pl oraz forum. Dziękuje za czas poświęcony na przeczytanie podania. Pozdrawiam, N9q[/align] [hr] Nikt nie skomentuje? Nawet hejtów nie ma.