Dzień dobry.(Korzystam z wzoru podania o pomocnika) Nazywam się Szabii Mam 12 lat ale 2 stycznia już 13 Najwięcej czasu spędzam na creative i survivalu Gram od 10 roku życia Na CraftApple gram od dwóch miesięcy Nigdy nie miałam bana Nigdy nie byłam pomocnikiem na innych serwerach Co do komend, nie za bardzo je znam ale szybko ogarnę co i jak Jestem miła, lubię pomagać, a no i jestem ogarnięta Tak, więc: Mam uczciwe serce, zachowuje powagę sytuacji, Nie lubię przeklinać(No chyba że muszę), Przyjemnie się zachowuje, ładnie buduje, Umiem ogarniać ludzi. Czasem mapa się długo ładuje i w niektórych miejscach jej po prostu nie ma. XInfiniterX, Viriam, kshycho, Adsone, Pearl, pat277 i Marcinek7 z tego co pamiętam i widziałam. Pomocnik pomaga, wyrzuca ludzi(kiedy musi), uspokaja, pomaga adminom, to tak z grubsza. No więc mam nadzieje, że mam szansę zostać pomocnikiem. Mój e-mail Szabiiszaba15
Bardzo ładnie wypisałaś to co najważniejsze, własnymi słowami i na podstawie wzoru. Niestety, niektórzy muszą mieć wypisane również pytania, najwidoczniej nie domyślą się o co chodzi. Ode mnie masz TAK