Imię: Maciek Dokładny nick w grze: xeTOGY Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: tylko craftapple, około 3 godziny dziennie Data urodzenia: 5 lipca 1998 roku Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Alpha 1.0 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: od pierwszej edycji Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: raz za coś czego nie zrobiłem Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak , miałem budowniczego, zastępce admina Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Komendy Pomocnika: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - np. 24h, 10min, 7day Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiemonieważ potrafię się zachować w bodajże każdej sytacji jakie mają miejsce na serwerze. i wiem jak ludzią pomagać. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: potrafię uspokoić osoby, które mają ze sobą problem Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:jak najbardziej Opisz swoją osobę: Jestem wyrozumiałym, bystrym człowiekiem(graczem). Potrafię szybko integrować się z ludźmi. Nigdy nie miałem żadnych większych problemów z rozwiązaniem swoich i nie tylko swoich kłopotów. Bardzo szybko wiem w czym siedzi problem i potrafię w jakiś sposób go rozwiązać. Przejmuje się każdym przeklaństwem choćby na kogoś. Wiem jak należy rozmawiać z ludźmi młodszymi jak i ze starszymi. Nigdy nie miałem z tym problemu.Jestem szczery , żadko kiedy kogoś okłamuj. Określ swoją dyspozycyjność: mogę wchodzić co drugi dzień między godziną 14:00 a 22:00 . spędzam dziennie około 3-4 godziny Umotywowanie podania:Myślę, że niewiele osób by sobie poradziło na moim miejscu.
Przede wszystkim- zły temat. Powinno być "[Podanie] xeTOGY". Jeżeli chodzi o podanie to jest ubogie, nie postarałeś się. Na pewno nie pomagasz, a Twoja aktywność na forum jest zerowa. Musisz jeszcze dużo popracować,a te podanie pokazuje Twoje podejście do tej funkcji.
"Umotywowanie podania:Myślę, że niewiele osób by sobie poradziło na moim miejscu." Normalnie jakbyś już był mną na cv. Punkt "Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:" ewidentnie w całości skopiowany. Ortografia boli. "Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:" puste. Ciekawe, nie? "Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Alpha 1.0" A datę pewnie pies ci zjadł. Jestem na nie
Pomocnik to nie jest ranga podobna do rangi budowniczego, ranga zastępcy Administratora też nie jest rangą podobną do rangi Pomocnik. Ctrl+c Ctrl+v (Kopiuj-wklej w 100%) Jaka kara Cię spotkała? W jakiej sytuacji? Czemu uważasz, że kara ta była bezpodstawna? Ctrl+c Ctrl+v (Kopiuj-wklej) Nikt z mojego rocznika nie popełniałby takich 'byków'. Wypraszam sobie ;p Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10
Na nie. Chyba nie muszę mówić lucki podał szczegóły. Ps.Pewno, gdy dostaniesz moda to zbanujesz bezpostawnie Gabi48 Jak spamiłes na chatboxie