Imię:Adrian Dokładny nick w grze:Andii Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:5h survival Data urodzenia:1.04.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2lata 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2014 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:aby było mniej cheaterów Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomocnik powinien pomagać Modom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać problemy na craftapple ( Bugi , usterki ), Pomagać graczom jeśli mają problem / Wyjaśnić im działanie komendy, być aktywnym na forum oraz być otwartym na zadania zlecone przez administracje. Posiada uprawnienia do komendy /mute oraz /kick, którymi kara niektóre osoby Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:chciałbym zostać pomocnikiem dlatego że znam sie na komendach w minecrafcie i chetnie pomoge innym graczom W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Napewno nie wpisze odrazu komendy /kick ale spróbuję pomóc w sytuacji . Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam na imię Adrian mam 13 lat.Gdy wracam ze szkoły zawsze ciagnie mnie do grania na serwerze na craftapple .Jestem miły pogodny i niekonfliktowy .Na jednym z serwerów minecraft pełnię role moda.Bardzo lubię gra w minecraft . Określ swoją dyspozycyjność:W dniu praktycznie nie mam nic do roboty więc gram na craftapple. Umotywowanie podania:Craftapple to najlepszy serwer na jakim grałem ! Chciałbym zostać pomocnikiem myslę że się nadaję Pozdrawiam Andii
Może i ja się wypowiem .A więc podanie niestety dość ubogie,rzadko widzę cie na serwerze.Jak już jesteś to nie widzę żebyś pomagał,nie udzielasz się na forum,parę błędów by się znalazło,ale nie będę tu tego wytykał bo każdemu się to może zdarzyć pod sumując niestety jestem na NIE.
Okropne podanie, niezgodne ze wzorem, są błędy ortograficzne, interpunkcyjne i gramatyczne. Czy to są daty, chociażby przybliżone? Nie sądzę, żeby to dobrze świadczyło o tobie. Twojego nicku chyba ani razu jeszcze w grze nie widziałem, na forum też się nie udzielasz. Jestem na nie, pozdrawiam, Tchesyo
Teraz ja się wypowiem. Ogólnie twoje podanie budzi zastrzeżenia. Jest nie czytelne, brak w nim jakichkolwiek elementów BBCODE, czyli nie posiadasz umiejętności posługiwania się forum. Zdania są proste; starasz się unikać przecinków. Błędy ortograficzne i stylistyczne. Czas, który podałeś w podaniu nie zgadza mi się z tym, który zaobserwowałem w rzeczywistości. Poza tym twoje podanie jest niezgodne ze wzorem, a to oznacza, że zostanie zamknięte. Myślę, że mojej oceny łatwo się domyślić. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Wybacz, ale jestem na nie... 1. Podanie nie czytelne! 2. Widziałam Cię tylko jeden jedyny raz na serwerze ;/ 3. Gdy Cię widziałam, nie widziałam żebyś pomagał.