Witam z tej strony _Vezmox_. Przybywam tu z pytaniem dlaczego Pan CleverPixel na naszym pięknym serwerze Craftapple dostał tą piękną rangę Pomocnik? Pierwszy raz się spotkałem z tym by gracz poprawiał i uczył Pomocnika a tym graczem jest Pan CreepuGaming. Moim zdaniem jest to absurdalnie by gracz właśnie uczył Pomocnika co i jak z wiadomością, że CleverPixel w podaniu napisał komendy tej rangi i obowiązki.Jest to dla mej osoby niezrozumiałe.Proszę o szybką odpowiedź. Niepozdrawiam ~_Vezmox_
Zgadzam się, On sobie nie radzi na tej posadzie, zwykli gracze mu pomagają być pomocnikiem XD ale co się dziwić jak Infi zajmował się ekipą to było dobrze, a teraz sonia to co się dziwić..
Jaki admin, taka ekipa. Skąd się wziął ?! Z kosmosu, czy co? Dołączył do nas na froum 04.04.16r. Jego posty to: 2. Nie wiem jakim cudem został pomocnikiem (?) Dobra, spoko podanie jest, no ale... On pewnie regulaminu zbyt dobrze nie zna... Ma 14 lat, powinien znać tego połowe. Ale z jego pomocy brak widziałem, nawet jeśli byłem na serwerze gracze pytali co i jak, kto odpowiadał na pytania ? Gracze oczywiście, bo miał w nosie pilnowania. Podejrzewam że to był zły wybór. Mało gracze go znają... Nie wiem co się stało...
Powiem wam tak: To, że taki temat powstał to bardzo przydatna rzecz w zaistniałych okolicznoćciach (ale może o tym kiedy indziej). Nie ma co jednak wylewać tu żali na "złą" administrację bo przyjeli tego, a nie tego... Dajmy tej trójce szanse, jak się nie sprawdzą to sami wiecie co się stanie. A no i widzę tu sens dla ostatnich działań. Poprzeczka, po której kandydat mógłby zostać przyjęty w roli pomocnika stanęła bardzo wysoko. Co podanie to "close". A przecież mamy od niedawna 3 pełnowartościowe tryby. Zwyczajnie zabrakłoby nam kadry. A więc: Potraktujmy te MASOWE akceptacje podań jako swego rodzaju "eksperyment". Dano szanse tym których podania normalnie byłyby zamknięte. Będą uważnie obserwowani, a ich braki i zachowanie z pewnością zostanie przekazane Administracji. #NaSpokojnie #WszystkoPodKontrolą