MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pomocnik

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika Spring_Bonnie, 18 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Spring_Bonnie

Spring_Bonnie Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam z tej strony _Vezmox_. Przybywam tu z pytaniem dlaczego Pan CleverPixel na naszym pięknym serwerze Craftapple dostał tą piękną rangę Pomocnik? Pierwszy raz się spotkałem z tym by gracz poprawiał i uczył Pomocnika a tym graczem jest Pan CreepuGaming. Moim zdaniem jest to absurdalnie by gracz właśnie uczył Pomocnika co i jak z wiadomością, że CleverPixel w podaniu napisał komendy tej rangi i obowiązki.Jest to dla mej osoby niezrozumiałe.Proszę o szybką odpowiedź. Niepozdrawiam ~_Vezmox_

Reklama
  2. Normaly

Normaly Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zgadzam się, On sobie nie radzi na tej posadzie, zwykli gracze mu pomagają być pomocnikiem XD ale co się dziwić jak Infi zajmował się ekipą to było dobrze, a teraz sonia to co się dziwić..

3. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Jaki admin, taka ekipa.

Skąd się wziął ?! Z kosmosu, czy co?
    Dołączył do nas na froum 04.04.16r.
    Jego posty to: 2.
    Nie wiem jakim cudem został pomocnikiem (?)
    Dobra, spoko podanie jest, no ale...
    On pewnie regulaminu zbyt dobrze nie zna...
    Ma 14 lat, powinien znać tego połowe. Ale z jego pomocy brak widziałem, nawet jeśli byłem na serwerze gracze pytali co i jak, kto odpowiadał na pytania ?
    Gracze oczywiście, bo miał w nosie pilnowania. Podejrzewam że to był zły wybór.
    Mało gracze go znają... Nie wiem co się stało...

4. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Powiem wam tak:

To, że taki temat powstał to bardzo przydatna rzecz w zaistniałych okolicznoćciach (ale może o tym kiedy indziej).

Nie ma co jednak wylewać tu żali na "złą" administrację bo przyjeli tego, a nie tego...

Dajmy tej trójce szanse, jak się nie sprawdzą to sami wiecie co się stanie.

A no i widzę tu sens dla ostatnich działań. Poprzeczka, po której kandydat mógłby zostać przyjęty w roli pomocnika stanęła bardzo wysoko. Co podanie to "close". A przecież mamy od niedawna 3 pełnowartościowe tryby. Zwyczajnie zabrakłoby nam kadry.

A więc: Potraktujmy te MASOWE akceptacje podań jako swego rodzaju "eksperyment". Dano szanse tym których podania normalnie byłyby zamknięte. Będą uważnie obserwowani, a ich braki i zachowanie z pewnością zostanie przekazane Administracji.

#NaSpokojnie #WszystkoPodKontrolą

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę