Royal czy oby nie za szybko? Dobra co mi tam. A więc cześć! Tutaj powiemy sobie o enchantach znanych i nie znanych. Ciekawe ile właściwości enchantów znasz! No to start. Ostrość-Zadaje dodatkowe obrażenia graczowi/mobowi. Dostępny dla: Miecze. Pogromca nieumarłych-Dodatkowe obrażenia na Zombie, Zombie Pigmany oraz Szkielety. Dostępny dla: Miecze. Zmora stawonogów-Dodatkowe obrażenia zadawane pająkom, pająkom jaskiniowym oraz rybikom cukrowym. Dostępny dla: Miecze. Odrzut-Odrzuca moby. Dostępny dla: Miecze. Zaklęty ogień-Moby stają w ogniu. Dostępny dla: Miecze. Grabież-Z mobów wypada więcej przedmiotów. Dostępne dla: Miecze. Szerokie ostrze-Zwiększa zadawane obrażenia pobliskim mobom podczas serii ataków. ' Dostępne dla: Miecze. Moc-Dodatkowe obrażenia. Dostępne dla: Łuki. UderzenieEfekt odrzutu na moby. Dostępne dla: Łuki. Płomień-Strzały i moby stają w płomieniach. Dostępne dla: Łuki. Nieskończoność-Daje nieskończoną ilość strzał z pojedynczą strzałą w ekwipunku. Dostępne dla: Łuki. Wydajność-Szybsze pozyskiwanie zasobów. Dostępne dla: Kilofy, siekiery, łopaty, nożyce. Jedwabny dotyk-Gracz uzyskuje blok który wydobywa, czyli np. gdy wydobywa kamień to uzyska kamień, nie jak normalnie bruk. Dostępne dla: Kilofy, siekiery, łopaty. Niezniszczalność-Zwiększa wytrzymałość przedmiotu. Dostępne dla: Kilofy, siekiery, łopaty, motyki, nożyce, krzesiwa, wędki, wędki z marchewką, łuki, miecze, hełmy, napierśniki, nogawice, buty, elytry. Fortuna-Może zwiększyć ilość wypadających przedmiotów z bloków. Dostępne dla: Kilofy, siekiery, łopaty. Mosrka fortuna-Zwiększa szanse na złowienie cennych przedmiotów. Dostępne dla: Wędki. Przynęta-Zwiększa szanse na złowienie ryby i przyśpiesza łowienie. Dostępne dla: Wędki. Naprawa-Naprawia przedmioty używając podniesionych kul doświadczenia. Dostępne dla: Kilofy, siekiery, łopaty, motyki, nożyce, krzesiwa, wędki, wędki z marchewką, łuki, miecze, hełmy, napierśniki, nogawice, buty. Ochrona-Zmniejsza obrażenia. Dostępne dla: Hełmy, napierśniki, nogawice, buty. Ochrona przed ogniem-Ochrona przed ogniem. Dostępne dla: Hełmy, napierśniki, nogawice, buty. Powolne upadanie-Zmniejsza obrażenia od upadku. Dostępne dla: Buty. Ochrona przed wybuchem-Chroni przed eksplozjami. Dostępne dla: Hełmy, napierśniki, nogawice, buty. Ochrona przed pociskami-Ochrona przed strzałami, ognistymi kulami, kulami smoka i kulami lewitacji. Dostępne dla: Hełmy, napierśniki, nogawice, buty. Oddychanie-Zmniejsza utratę zdrowia przy długim nurkowaniu. Dostępne dla: Hełmy. Wydajność pod wodą-Przyspiesza wydobywanie pod wodą. Dostępne dla: Hełmy. Ciernie-Zadaje niewielke obrażenia atakującemu. Dostępne dla: Napierśniki. Głębinowy wędrowiec-Umożliwia szybsze poruszanie się w wodzie. Dostępne dla: Buty. Lodowy piechur-Zamienia wodę pod graczem w oszroniony lód. Dostępne dla: Buty. No to koniec poradnika! Napisz ile enchantów znałeś i powiedz, czy poradnik się przydał bo coś myślę, że nie ale co tam Pozdrawiam, RoyalSteve
Ja osobiście znałem prawi wszystkie I nie będę pisał nowego wątku tylko wykorzystam wątek Glutka xD Jeżeli ma ktoś : [*] Coś do enchantu na 30 lvl [*] Chce nazwać jakoś jakiś item ale level jest zbyt wysoki [*] Chce połączyć jakieś itemy ale brak mu levela I nie ma jak zrobić / zenchantować item to proszę napisać mi w grze Oferuję : 100% uczciwość Usługa za dobrowolną opłatą Jeżeli masz jakieś pytanie to napisz mi to w grze lub na PW Na komputerze jestem w piątek, sobotę i niedzielę w godzinach popołudniowych
Nie postarałeś się zbytnio. Poradnik taki 2/10, można znaleźć masę literówek i błędów, a szkoda bo zaczynało się dobrze. Popraw błędy i nie rób poradników na odwal się, aby zyskiwać reputację, etc.
Mi ten poradnik nie potrzebny ale innym może tak, bardzo dobrze znam się na serwerach, całemu minecraftcie, mechanizmach trochę, bugach i błędach gry na singlu, na serwerze też jest kilka błędów a dokładniej chodzi o anty x-rey Dobra a co do Poradnika są błędy: - Fortuna - to po Angielsku jest a na Polski to Szczęscie - Naprawa - zapomniałeś o elytrze - Oddychanie - zwiększa długość nurkowania - Ciernie - To można dać na cały set - Mosrka fortuna - Morska fortuna* To chyba tyle Znam wszystkie echanty, jak już mówiłem bardzo dobrze znam się na minecraft. Miłego dnia.