Siema dzisiaj pokazę wam poradnik PvP >>>> 1. Punkt ♥♥ Trzeba mieć orginalną i dobrą myszke 2. Punkt ♥♥ Trzeba mieć seta ochrona IV niezniszczalność III Głębinowy wędrowiec 3. Punkt ♥♥ Trzeba zakładać strefy czyli okrązać przeciwnika + go bić 4. Punkt ♥♥ Trzeba brać przykład z pvperó'w 5. Punkt ♥♥ Trzeba mieć txt z małym ogniem 6. Punkt ♥♥ Trzeba grać na serwach PvP i ćwiczyć aż się wyćwiczy na pamięć. 7. Punkt ♥♥ Trzeba ogarniać wszystko. 8. Punkt trzeba skakać + bić tak zwane krytyczne ciosy Pozdro thereverend_
Franek uwierz, że nie trzeba mieć super myszki. oglądać jakiś typów na youtubach, grać na serwerach pvp, nie trzeba skakac Napisze swój poradnik 1. Trzeba myśleć. --> Koniec Poradnika <--
Wiesz co ja robie poradniki takie jak lubię. Ja się tak uczyłem i teraz jestem nieco dobry w PvP. Co do szkoły, uczę się i to nawet dobrze
Można mieć średnią 5.0 i kompletnie nie myśleć (Sam znam kilka takich osób ) co do szkoły to 3 czy tam 4 klasa podstawówki to nie jest nic hardkorowego...
Jesteś tak dobry ze nie umiesz zabijać sam tylko musisz przychodzić z kolega. [hr] Reco ty jesteśtakim oprzykładem xD
Eee a co tu się trzeba uczyć na pamięć ja się pytam.... A według mnie to pvp wystarczy.....ja tak właściwie nie popieram pvp tylko se buduje więc wystarczyć powinno dobre eq + ewentualnie jakaś ekipa
Franek, nie pisz poradników bo nie umies sie bić po 1 a po 2 jestes za głupi na jaki kolwiek poradnik. Ty nawet nie potrafisz grac w ta gre
Ogarnięty no chyba masz troszke racji. Poradnik robie po to żeby osoba która ciekawi się klepaniem, ale nic nie ogarnia, mogła by to przeczytać
Kurw(*^*^mać Frank jesteś zj^$%^54 na ryj. Piszesz już 4 raz zje^$%^4 chu#$%#% poradnik. Nie będzie warna Ps admini to ci&%^7a i ch 64456 c: