Zupełnie tak jak SnowSGirlFun zachciało mi się opowiedzieć coś o sobie. Obiły mi się o uszy te 200 pytań, sam czasami zaczynam je czytać, aczkolwiek nigdy nie miałem okazji na takowe odpowiedzieć. Zacznijmy ▻1. Jak masz na imię? Bartek ▻2. Jak masz na drugie imię? Paweł ▻3. Twoja ksywka. Barbi - wzięła się od tych przepysznych soczków, które nałogowo piję hihi ▻4. Jak masz na nazwisko? Formela ▻5. Ile masz lat? W tym roku będę obchodził swoje 14 urodziny. ▻6. Ile centymetrów mierzysz? Nie wiem. Chyba gdzieś ok. 165cm ▻7. Jaki masz numer buta? 41-42 ▻8. Jaki masz znak zodiaku? Bliźnięta ▻9. Wierzysz w horoskopy? Mam z lekka ateistyczne podejście do świata. Nie wierze w coś, puki nie zobaczę tego na własne oczy lub tego nie doznam. ▻10. Opisz siebie w kilku zdaniach. Pochodzę z Kaszub, mam 14 lat, a moim ulubionym zajęciem jest grywanie na komputerze, słuchanie muzyki, granie w "gałę" i te sprawy. Moim nowym zainteresowaniem stała się psychologia oraz lekkoatletyka. ▻11. Wklej zdjęcie! Może kiedyś ustawie na awatara. ▻12. Jesteś praworęczny czy leworęczny? Praworęczny. Jednak w kończynach dolnych używam najczęściej lewej nogi. ▻14. Co lubisz robić? Lubie czasami usiąść, włączyć muzykę na największe basy i czekać aż mi uszy rozsadzi, a tak to jeszcze - jak już wspomniałem - lubię czasami pograć w piłkę, czasami ćwiczę lekkoatletykę oraz kiedy mam ochotę próbuję coś nabazgrać na kartce papieru. ▻15. Czego nie lubisz robić? Nie znoszę odrabiać zadań domowych, nie znoszę obliczać wzorów sumarycznych z chemii, nie znoszę uczyć się z biologii budowy liścia, nie znoszę słuchać francuskich rapów, nie znoszę także biegać kilometrów w lesie na WF-ie. Spokojnie - nie jestem leniwy, tylko po prostu długie biegi to dla mnie zguba. ▻16. Co lubisz najbardziej jeść? Nie mam żadnego "najlepszego dania" jednak gdybym miał wybierać, górę brałyby słodko-kwaśne lub pikantne smaki. ▻17. Czego najbardziej nie lubisz jeść? Nie przepadam za bardzo słodkimi smakami ▻18. Jaka jest twoja ulubiona słodycz? Hmm, nie przepadam za bardzo za słodyczami. Ale to chyba właśnie oreo tutaj wygra. ▻19. Jakiej słodyczy nie lubisz? Po 7days'ach mam jakieś odruchy wymiotne. Gdy zasmakuje - jest dobre, słodkie, idealne. Ale po chwili staje się mdłe i zbyt słodkie... ▻20. Jaki jest twój ulubiony batonik? Kocham Cię mój batoniku ▻21. Jakiego batonika nie lubisz? Nienawidzę batoników musli (niektórych). ▻22. Jakie jest twoje ulubione ciasto? Karpatka/"Kopiec Kreta" ▻23. Jakiego ciasta nie lubisz? Jest takie jedno, nie znam nazwy ale jest zbyt słodkie jak dla mnie. Po dwóch kawałkach już czułem jak mi brzuch się wykręca... ▻24. Jaki jest twój ulubiony owoc? Myślę, że nektarynka/brzoskwinia to najlepszy wybór - oczywiście te kwaskowate. ▻25. Jakiego owocu nie lubisz? Jest to chyba kiwi, czasami bardzo po nim pieką wargi. Okropnie pieką. ▻26. Jakie jest twoje ulubione warzywo? Prawdopodobnie marchew. ▻27. Jakiego warzywa nie lubisz? Chyba takiego nie ma. ▻28. Jaka jest twoja ulubiona czekolada? Czekolada mleczna. ▻29. Jakiej czekolady nie lubisz? Czekolady gorzkiej i białej. 30. Co najczęściej jesz na śniadanie? W dni szkolne wypijam puszkę V-maxa żeby nie usnąć w szkole, a w weekendy jakąś kanapkę wsunę i tyle. ▻31. Jaka jest twoja ulubiona zupa? Nie mam pojęcia - pomidorowa? ▻32. Jakiej zupy nie lubisz? Grzybowa!!! ▻33. Co najczęściej jesz na kolację? To co będzie to zjem. ▻34. Co lubisz najbardziej pić? V-max/Tiger ▻35. Czego najbardziej nie lubisz pić? Soków, które mają w sobie bardzo dużo miąższu ▻36. Masz przyjaciółkę/ przyjaciela? Mam, mam. Spokojnie. ▻37. Jak się nazywa/ nazywają? Chyba wolę, aby zostali anonimowi... 38. Jak się nazywają twoje koleżanki? 39. Jak się nazywają twoi koledzy? 40. Jak się nazywają twoje najgorsze koleżanki? 41. Jak się nazywają twoi najgorsi koledzy? Wolę na te pytania nie odpowiadać. ▻42. W jakim stylu się ubierasz? Ja jestem taki tambler boy xD. Najczęściej jest to styl "hipstera". ▻43. Jaki masz kolor włosów? Brązowy/kasztanowy, aczkolwiek planuję jego zmianę. Jeszcze nie wiem na jaki ale będzie to chyba czarny/biały. ▻44. Jakiej długości są twoje włosy? Jestem wstanie zjeść własną grzywkę ▻45. Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Coś pomiędzy falowanymi, a prostymi. ▻46. Jaki kolor mają twoje włosy? Jak już wspomniałem - brązowe. ▻47. Wolisz brunetki czy blondynki? Chyba kolor ich włosów nie ma znaczenia, raczej skupiłbym się na osobowości. ▻48. Jakiego koloru są twoje oczy? Niebieski kolor oczu... ▻49. Twoje znaki szczególne to…? -dziwne poczucie humoru, -dziwne poglądy na świat, -dusza towarzystwa, ▻50. Lubisz zwierzęta? Wręcz za nimi przepadam. Nie wiem czy obrać w przyszłości kierunek weterynarza, czy zająć się czymś innym. ▻51. Jakie? Wszystkie. To nie znaczy, że będę się np. tulił ze świnią czy coś w tym stylu, po prostu jak dla mnie każde zwierze ma w sobie jakiś wdzięk i zachwyt - jest niepowtarzalne. ▻52. Jakich zwierząt nie lubisz? Takie zwierzęta nie istnieją. ▻53. Masz zwierze? Dwa kociaki ▻54. Jak się wabi? Wolę tego nie ujawniać. ▻55. Masz sympatię? Jak na razie nie mam. ▻56. Jak ma na imię? Sokowirówka ▻57. Masz chłopaka/dziewczynę? Jak na razie nie mam. ▻58. Jak się nazywa? No nie mam nooo, nie dręczcie mnie już tymi pytaniami xD ▻65. Mieszkasz w domu czy w bloku? W domu ▻66. Masz swój własny pokój? Dzielę pokój ze starszym bratem. ▻67. Lubisz swój pokój? Usprawniłbym go trochę... ▻68. Lubisz swój dom? Moja oaza ✌ ▻69. Jaki masz adres? Numer pytania 69 i jeszcze pyta o adres - przypadek? Wolę tego nie ujawniać. ▻70. Jaka jest dzisiaj data? 13.04.2017r. ▻71. Kiedy się urodziłaś/urodziłeś? 30.05.2003r. ▻72. W jaki dzień? Piątek ▻73. O której godzinie? Nie mam zielonego pojęcia ▻74. Kiedy masz imieniny? Sam chciałbym wiedzieć ▻75. Masz swoją komórkę? No jasne ▻76. Podaj numer. Chyba nie. ▻77. Masz telefon domowy? Nie. ▻78. Podaj numer. . ▻79. Jak ma na imię twoja mama? ▻80. Jak ma na drugie imię twoja mama? ▻81. Gdzie pracuje twoja mama? ▻82. Jak ma na imię twój tata? ▻83. Jak ma na drugie imię twój tata? ▻84. Gdzie pracuje twój tata? Na te pytania chyba nie chcę udzielać odpowiedzi. ▻85. Masz rodzeństwo? Niestety. Trójkę braci. ▻86. Jak się nazywa/nazywają? Chyba nie chcę o tym mówić. ▻87. Ile ma/mają lat? Najstarszy - 21 Zaraz po nim mój starszy brat - 17 lat Wtedy ja - 14 A potem mój młodszy brat - 9 ▻88. Jak ma na imię twoja babcia? Ela ▻89. Jak ma na imię twój dziadek? Brunon ▻90. Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Nie wiem. Ilona, Martyna, Kasia, Julia, Karolina, Ada, Ola, Oliwia, Kinga, Jagoda, Asia, Alicja, Anna, Natalia, Amelia, Dominika, Anita, Paulina, Laura, Lena, Każde jest wyjątkowe. Przepraszam dziewczyny, których imion nie wymieniłem ▻91. Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Tu ta sama sytuacja... Andrzej, Arek, Adam, Alojzy, Adrian, Bartek, Czarek, Cezary, Damian, Darek, Dawid, Franek, Łukasz, Marcin, Kuba, Tomek, Nikodem, Maksym, Paweł, Daniel Wiele by wymieniać. Również tutaj przepraszam chłopaków, których imion nie wymieniłem :/ ▻92. Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Cezary Pazura ▻93. Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Małgorzata Kożuchowska ▻94. Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Josh Hutcherson ▻95. Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Jennifer Lawrence ▻96. Jakiego piosenkarza polskiego najbardziej lubisz? Lamboski ▻97. Jakiego piosenkarza zagranicznego najbardziej lubisz? Kurczę, trudny wybór... powiedzmy, że John Lennon ▻98. Jaką piosenkarkę polską najbardziej lubisz? Brak. ▻99. Jaką piosenkarkę zagraniczną najbardziej lubisz? Julia Michaels ▻100. Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Hmm, Poparzeni Kawą Trzy ▻101. Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? The Beatles ▻102. Podaj ulubioną piosenkę/piosenki. Lamboski - Czarne serce ▻103. Jaką słuchasz muzykę? Indie/Alternatywna/Rock/Heavy Metal/Dumstep/Trap/EDM/Country/Klasyczna/Blues/Jazz/Relaksacyjna itd. ▻104. Jaki jest twój ulubiony teledysk? Jain - Come ▻104. Jaki jest twój ulubiony kwiat? Hmm, róża ▻106. Jakie jest twoje ulubione drzewo? Dąb ▻107. Jaki jest twój ulubiony film? Igrzyska Śmierci - stąd ulubieni aktorzy ▻108. Jaki jest twój ulubiony serial? Jeszcze takowego nie posiadam ▻109. Czy lubisz śpiewać? Mój głos uniemożliwia mi swobodne śpiewanie ▻110. Czy lubisz tańczyć? Ja się prędzej połamie ▻111. Czy lubisz rysować? Czasem powstaną mi jakieś mizerne wypociny ▻112. Czy lubisz kolorować? Władam jedynie ołówkiem, gumką i cienkopisami ▻113. Narysuj mi coś. xD 114. Napisz wierszyk. Na górze róże, na dole kruffka... Ten wiersz jest bez sensu... ~Mikrofalówka ▻115. Narysuj to, o czym właśnie myślisz. Ja nie myśle ▻116. Ulubiony gadżet? Smart-watch ▻117. Ulubiona strona internetowa? craftapple.pl/forum ▻118. Ulubiony sklep? Biedroneczka! ▻119. Jakiego sklepu nie lubisz? Chyba takiego nie ma. ▻120. Ulubiony program telewizyjny? Master Chef ▻121. Jaki jest twój ulubiony sport? Piłka nożna/lekkoatletyka ▻122. Ulubiony sportowiec. Czego chcesz dziewczyno? Ja wiem, Pazdana! ▻123. Znienawidzony sportowiec. Jeszcze taki nie istnieje. ▻124. Uprawiasz jakiś sport? Nie, wcale. ▻125. Jaki? Piłka nożna, lekoatletyka ▻126. Podaj swój numer GG. 58835547 ▻127. Podaj e-mail. formela.bartek@wp.pl ▻128. Podaj NIK na skeypa. thebonnie_1987 ▻129. Ulubione przysłowie? Powąchaj trzy razy zanim dotkniesz ▻130. Ulubiony wiersz? Jesień plecień, bo przelata, trochę zimy, trochę lata, kup zmywarkę. ▻131. Czego nigdy byś nie zrobił? Zjadł jakiekolwiek robactwo, bleee... ▻132. Co byś zrobił/zrobiła gdybyś wygrał/wygrała 100.000.000.000.000.000? Prawdopodobnie każdy by napisał, że zainwestowałby w jakąś akcje charytatywną ale w związku, że każdy Polak to cebula - zatrzymałbym sobie. ▻133. Co byś zmienił/zmieniła na świecie? Jak na razie nic. ▻134. Czy wygrałeś/wygrałaś kiedyś Big Milka? Nieraz... :> ▻135. Grasz w totolotka? Jakoś mnie do tego nie ciągnie ▻136. Na jakich instrumentach umiesz grać? Nerwy. ▻137. Wierzysz w prawdziwą miłość? No spoko. ▻138. Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? RMF-Fm ▻139. Czy umiesz pływać? Tak. ▻140. Lubisz sprzątać? Zależy. ▻141. Byłeś/byłaś kiedyś na koloni? Nie. ▻142. Jakie lody najbardziej lubisz? Oryginalny - Śmietankowy Big Milk. ▻143. Lubisz długo spać? Sen jest dla słabych. ▻144. Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Nie miewam snów ▻145. Byłeś/byłaś kiedyś na ślubie? Nie, nie lubię hucznych zabaw (w sensie wesele). ▻146. Lubisz chodzić na dyskoteki? Nie, nie lubię takich zabaw. ▻147. Jakiego obcego języka się uczysz? angielski, niemiecki [b ▻148. Napisz coś w tym języku. Hi, my name is Bartek. Ich komme aus Polen (czy jak to tam) ▻149. Co to znaczy? Cześć, mam na imię Bartek. Pochodzę z polski. ▻150. Jeździsz na rowerze? Tak, bardzo chętnie. ▻151. Jeździsz na rolkach? Samobójstwo. ▻152. Jeździsz na hulajnodze? W dzieciństwie. ▻153. Jeździsz na deskorolce? Nie ryzykujmy, hehe. ▻154. Gdzie chciałbyś/chciałabyś pojechać na wakacje? Wszystko co mnie uwolni od szkoły jest dobre. ▻155. Ulubione miejsce wakacyjne? Dom - moja oaza. ▻156. Co zabrałbyś na bezludną wyspę (3 rzeczy)? Książkę "Jak sobie poradzić na bezludnej wyspie z dwoma przedmiotami i książką "Jak sobie poradzić na bezludnej wyspie z dwoma przedmiotami i książką" Dużo pożywienia Coś w czym mógłbym magazynować wodę i filtrować ją ▻157. Byłeś/byłaś gdzieś za granicą? Polska najlepsza ▻158. Gdzie? Po drugiej stronie. ▻159. Podaj ulubioną markę samochodu. Rafaello. ▻160. Jaki jest twój ulubiony kraj? Ojczyzna - Polska. ▻161. Jakie jest twoje ulubione miasto? Gdańsk ▻162. Jaka jest twoja ulubiona rzecz? Poduszka ▻163. Jakiej rzeczy najbardziej nie lubisz? Paralizator heheheheh, ▻164. Lubisz chodzić do kina? Jasne - czemu nie. ▻165. Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Ostatnio to jakoś nie byłem. Nie pamiętam już. ▻166. Czy lubisz czytać książki? Większą wiedzę przyswajam z czytania literatury. Można powiedzieć, że jestem erudytą. ▻167. Jaka książka jest twoją ulubioną książką? "Podróż za jeden uśmiech" ▻168. Jaka jest twoja ulubiona bajka? Król Lew ▻169. Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Gazeta Wyborcza ▻170. Kim chciałbyś/chciałabyś zostać w przyszłości? Nie myślałem jeszcze o tym na poważnie. ▻171. Jakie masz hobby? Rysować, pomagać na serwerze, udzielać się na forum, żyć (czasami) no i takie tam różne. ▻172. O czym marzysz? Aktualnie o niczym nie marzę. ▻173. Lubisz Boże Narodzenie? Czas na rodzinne zebranie i spędzenie czasu w rodzinnym gronie. Nie zapomnijmy o prezentach. ▻174. Lubisz Wielkanoc? Już niedługo ▻175. Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Rodzina, moje dziwne poczucie humoru, towarzystwo ▻176. Wymień swoje wady. Jestem nieukiem, jestem roztargniony i spontaniczny, nigdy nie myślę do przodu i żyję chwilą Carpe diem. ▻177. Wymień swoje zalety. Patrzę na świat z innej perspektywy. Nie boję się życia, ani ryzyka. ▻178. Co cię denerwuje? Niekulturalni ludzie, którzy mają gdzieś Twoje prośby, etc. ▻179. Czego się boisz? Mojej wyobraźni ▻180. Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Szósty dzień tygodnia ▻181. Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Czwartki ▻182. Jaka jest twoja ulubiona pora dnia? Popołudnie ▻183. Jakiej pory dnia najbardziej nie lubisz? Ranek ▻184. Jaką porę roku najbardziej lubisz? Lato. ▻185. Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jesień ▻186. Jaki jest twój ulubiony miesiąc? Maj/Czerwiec ▻187. Jakiego miesiąca najbardziej nie lubisz? Luty/Styczeń/Wrzesień ▻188. Jaki jest twój ulubiony dzień? Szósty dzień tygodnia, ja rozpalony jak pochodnia ▻189. Jakiego dnia najbardziej nie lubisz? Czwartek. ▻190. Jaki jest twój ulubiony numer? 69 ▻191. Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? 7 ▻192. Jaki jest twój numer w dzienniku? 9 ▻193. Jaki najbardziej przedmiot lubisz w szkole? polski ▻194. Jakiego przedmiotu najbardziej nie lubisz? Fizyka, Chemia, Biologia ▻195. Którego nauczyciela najbardziej nie lubisz? Od Chemii/Biologii ▻196. Którego nauczyciela najbardziej lubisz? Mojego Wodza - nauczyciela WF'u ▻197. Dlaczego? W przeciwieństwie do innych nauczycieli daje nam luz na lekcjach i robi nam wystrzałowe lekcje. ▻198. Jaką część biżuterii najbardziej lubisz? Zegarek ▻199. Skąd się znamy? A znamy? ▻200. Chciało Ci się odpowiadać na te pytania? Dorzuć kolejne 200 i napisz, czy chciało Ci się pisać te pytania Jakby co ominąłem parę pytań dotyczących adresata tych pytań, gdyż takowy tutaj nie istnieje.