Chcesz być zwykłym niezaufanym i niepotrzebnym frajerem? W takim razie trafiłeś tu idealnie Zapewne jest dla was jasna sprawa z ViceAdminem Brz'em, prawda? Stracił rangę na pewien czas za zbanowanie dziecka, które zgrifowało ten serwer. To mój kolega od ponad roku Kiedy z nim pisałem na Skype, stwierdził że skoro nasz ''kochany'' Admin, nie ma do niego zaufania, odchodzi .. Dzisiaj (28.01) Infi postawił mnie przed wyborem , albo Moderator tu, albo na innym serwerze. Mój wybór był jasny. Nie chciałem być osobą z ekipy, do której admin nie ma zaufania. (Zwłaszcza, jeżeli już od hajsu mu się w czterech literach poprzewracało). Żegnam Cb Adminku, w dość nietypowych warunkach. PS. Moja sygnaturka to ta prawda
Modowałem na dwóch, teraz na jednym A Infi jeszcze jedno- U Ultry też rzadziej grałem- zakończenie semestru + ferie.
No to trzeba przyznać że troszeczkę nie fer to było tym bardziej jak przyjmuje osobę na próbnego moderatora z H@ na innym serwerem ...
Tak, ale to było około dwa tyg. temu jak tu nie grał, a widziałem że gra tam. A miałem bardzo złą opinię do tamtego serwera. Teraz zmieniło się wszystko o 180stopni i w zupełności popieram opinnię Boczka.
Infi, nie bulwersuję się Piszę tylko prawdę o twoim serwerze. To że straciłem rangę (tak wybrałem) , cieszy mnie Teraz mi będzie lżej. Sam już rozważałem odejście, bo widziałem jak się zmieniłeś, a ty mi to ułatwiłeś. :shy: