MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Prośba o odbanowanie

Discussion in 'Odwołania od banów.' started by kolpik@op.pl, 27 August 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kolpik@op.pl

kolpik@op.pl Użytkownik

Lxd2 <--- Trzeba przeliterować... >.< L x d 2
    27-08-2016
    "Logout podczas walki" Sytuacja w Endzie: Goni mnie diaxowy typek, który raczej nie ma dobrych zamiarów. Uciekam więc przed nim do tuneli wykopanych przez graczy i zamykam się w małym wypustku. Bez przerwy trzymałem klawisz Shift, aby mnie nie zauważył. Kiedy odczekałem chwileczkę postanowiłem zrobić dół jeszcze głębiej i kiedy go kopałem- BAN :'(

Uważam że wynika on z pomyłki administracji. Proszę o odbanowanie... Poza tym nie grałem na podobnym serwie od wersji 1.2.5 :'(

Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

https://www.youtube.com/watch?v=vTkKtfvq3X8

Kłamstwo!

3. kolpik@op.pl

kolpik@op.pl Użytkownik

Wtedy straciłem wszystkie itemy. Nie wiem dlaczego kłamstwo a tym bardziej czemu za to obrywam i nie rozumiem dlaczego logout podczas walki. A na filmie widać ile miałem życia, WIĘC CHYBA WSZYSTKO JASNE. Nawet nie myślałem że logout PO walce jest podczas, więc pls o trochę więcej wyrozumiałości.
    [hr]
    I rzeczywiście. Przepraszam ale myślałem że to inna sytuacja. Zginąłem wtedy. Wkurzyłem się jak 150 bo straciłem dobry secik, po czym pomyślałem: "Walić to" I poszedłem po colę. Wróciłem, pograłem chwilę i dostałem bana! :mad:

Ale ja wiem jak łatwo tu kogoś zbanować i nie wiem czy to nie jest zbyt rygorystyczne.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page