MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Prośba o pomocnika (Nie wiem jak inaczej to nazwać XD)

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika JuliaL, 29 Listopad 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JuliaL

JuliaL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Julia
    Dokładny nick w grze:JuliaL
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Ile czasu?Różnie bywa.Serwer na którym najchętniej przebywam?CraftAple
    Data urodzenia:2006 05 14
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Data nie znana wersja 1.5.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Maj 2016
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie pamiętam xD
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Żeby już nigdy nie było Spamu,floodu i innych karalnych rzeczy
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Uprawnienia:Kickowanie,Banowanie Obowiąski:Nie łamać zasad.Być codziennie
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Lubiępomagać! :D
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:No nie wiem.Czasami jest różnie
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:TAK
    Opisz swoją osobę: Jestem Szalona,więc nie zdziwcie się gdy będe coś głupiego pisać na Czacie.Czasami w głowie pojawiają mi się głupie pomysły.No i tak,jestem samotna.Jestem bardzo kreatywna,Na mojej działce mogą się pojawiać originalne rzeczy.No i Uwielbiam Pokemony.
    Określ swoją dyspozycyjność:(No...Trudno mi z opisuwaniem więc sobie daruje.xD)
    Umotywowanie podania:po prostu Lubię pomagać.Mam do tego energię.Więc czemu nie?

Reklama
  2. Noragiri

Noragiri Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Przydało abyś najpierw zapoznają się z uprawnieniami stanowiska na które kandydujesz.

3. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Cześć, JuliaL!

Pozwól, że wypiszę tutaj Twoje błędy oraz punkty, które źle wypełniłaś. Nie miej mi za złe ale jeśli kandydujesz na stanowisko pomocnika - spodziewaj się głosów na nie. Zaczynajmy!

Chodzi tutaj o tryb. Nie serwer. W sumie to powinni zmienić to "serwerach" na "trybach". Wtedy ochotnicy mięli by większą pewność o co chodzi w pytaniu.

Nie pamiętasz? Dalej! Przypomnij sobie! ^^

Niestety... zawsze zaistnieje kiedyś taka sytuacja, w której gracz przejdzie na ciemną stronę mocy i zacznie nie stosować się do regulaminu gry. Dlatego wymyślili rangę pomocnika, aby zwalczać takich ludzi.

Pomocnik nie musi być codziennie.
    Pomocnik nie może banować.
    Pomocnik posiada jedynie dostęp do komend /kick i /mute.
    Pomocnik oczywiście - nie może łamać zasad, o czym wspomniałaś.
    #Anafora

Po lubię wstaw spację.
    Moim zdaniem powinnaś bardziej rozwinąć to zdanie.

Hmmm, "nie wiem". Jest różnie ale wymień chociaż jakieś znane Ci sytuacje z życia Craftapple występujące na czacie.

Jeśli masz zamiar pisać jakieś niestosowne słowa na czacie, nie powinnaś w ogóle podejmować ciężaru bycia pomocnikiem.

To dziwne, bo niemal każde podanie kończy się na pięciu zdaniach. Napisali MINIMUM 5 zdań, a nie MAXIMUM. Widać, że graczom nie chce się pisać większej ilości zdań.

Dziewczyno, jeśli wypełniasz podanie na pomocnika uwzględnij wszystkie punkty i je wypełnij co do jednego. Zmniejszasz swoje szanse, które i tak są minimalne przez swoje lenistwo.

Nie widać tej Twojej energii.

Co do nazwy Twojego podania...
    Mogłaś zastosować się do tej porady i nazwać ten wątek [Podanie] JuliaL
    Dla mnie to na tyle.
    Dodam jeszcze parę uwag od siebie:
    -zwiększ swoją aktywność na forum,
    -Zwiększ swoją aktywność w grze,
    -zwiększ swoją aktywność w pomaganiu innym,
    -popraw błędy ortograficzne,
    -spróbuj za 30 dni,

Powodzenia!

4. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Podanie napisane "bo tak". Brak wkładu w podaniu. Nope.

5. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę