Witam drogich czytelników. Otóż napotkałam problem z próbą pobrania instalatora modyfikacji. [Forge] Problem objawia się w ten sposób iż w żaden sposób nie potrafię go uruchomić - 1. Pobrałam program zgodnie z zaleceniami 2. Wyciągam go na pulpit 3. Kiedy go uruchamiam, pokazało mi się kolejne okno tym razem przez co mam uruchamiać takie pliki - przypadkowo kliknęłam ikonę Internet Explorer'a. 4. Teraz kiedy go próbuje uruchomić pojawia się kolejne okno - "Co chcesz zrobić z plikiem forge-1.9.4-installer.jar 5. Pojawiają się trzy opcję: Otwórz, Zapisz, Zapisz Jako 6. Kiedy klikam otwórz, pokazuje się kolejne okno [ tak jakby błędne koło okien ] "Wyświetlanie plików do pobrania Internet Explorer", i mam jedną opcje - zapisz, i spróbowałam kliknąć i zaczęło się coś dziać - plik się zapisywał, ale nie chciał otworzyć. I tak w kółko. Proszę o szybką odpowiedź, jak i dziękuje za poświęcony mi czas na czytanie wątku. #01 Edit - Tej opcji akurat nie, ale nie mogę znaleźć żadnego programu zatytułowanego "java", więc chyba coś jest na rzeczy.