Witajcie, jak w napisałem w temacie problem dotyczy forum. A mianowicie forum mi nie działa. Wiem, że jest online, ale kiedy próbuję na nie wejść - nie odpowiada, również pingowanie przez CMD pokazuje, że forum jest offline. Aktualnie piszę przez pośredniczącą w połączeniu stronę, a forum nadal się nie ładuje... Dodam tylko, że problem ten występuje jedynie na moim domowym internecie a np. na necie w McDonaldzie forum już działa.
Miałem dokładnie ten sam problem. Dziś dostałem informację, iż został on usunięty przez pomoc techniczną Minthost. Ale żeby ich rozwiązanie zadziałało musiałem wyłączyć na 2 minuty router. Sprawdź może rozwiązali to 'globalnie' dla wszystkich.
@kruku, jeżeli niczego nie wiesz to nie bredź "Po jakimś czasie korzystania z forum nasze ip zostaje na chwile zablokowane." @RaddiPL, taki problem także miał ThreeEyedMaster, i być może mają go inne osoby. W konsoli systemu windows sprawdź ping na: - 91.239.67.99 - 185.5.99.53 - craftapple.pl Oraz wykonaj badanie "craftapple.pl" programem WinMTR - http://winmtr.net/download-winmtr/ a następnie prześlij plik txt z logiem wygenerowanym w programie. Prześlij także swój adres IP oraz nazwę firmy w której masz internet. Sprawa zostanie przekazana do usługodawcy.